Point Of View

Little Wing

Γιάννης Βλαχαντώνης

Δεν είναι ο έρωτας που θα σε σώσει, που θα σε κάνει να ξεχάσεις, που θα σε κάνει να θυμηθείς, που θα σε λυτρώσει. Ο έρωτας θα σε καταστρέψει, θα σε φέρει κάποια στιγμή σε κατάσταση χειρότερη από πριν και σίγουρα χειρότερη από ποτέ. Ο έρωτας σε σκίζει, σε αλλάζει, σε κάνει να νιώθεις αλλιώς, σε τροφοδοτεί με κάβλα και δύναμη, αλλά στη γωνία σε περιμένει αργότερα, όχι με βέλος, αλλά με βαριοπούλα για να διαλύσει ότι δεν κατάφερε να συντρίψει ο προηγούμενος. Αυτό κάνει ο έρωτας, αλλά όχι η προσδοκία του.

Γιατί η προσδοκία αφήνει τη φαντασία να πλάσει και να σε κάνει να δεις αυτό που δεν υπάρχει, αυτό που θες να δεις. Ενα νοητικό παιχνίδι, το οποίο θα σε βγάλει από το απελπιστικό τώρα και θα σε πάει σε ένα ιδεατό, ανύπαρκτο μετά, που το έχεις τόση ανάγκη όση δε μπορεί να σου χαρίσει καμία γαμημένη πραγματικότητα. Το όνειρο που έπλασες κάποτε, να μπορείς να πετάξεις μέσα στον αέρα, με μια δική σου μικρή φτερούγα. Το όνειρο που ποτέ δε θα πραγματοποιήσεις, αλλά θα το σκέφτεσαι πάντα σαν μια ακόμα πρόκληση για να ζεις και να αναπνέεις.


Well, she’s walking through the clouds,

With a circus mind that’s running wild,

Butterflies and Zebras,

And Moonbeams and fairy tales.

That’s all she ever thinks about.

Riding with the wind.

When I’m sad, she comes to me,

With a thousand smiles she gives to me free.

It’s alright, she says it’s alright,

Take anything you want from me,

Anything.

Fly on little wing.

Τίτλος: Little Wing

Σενάριο: Jimi Hendrix

Σκηνοθεσία: Tom Dowd

Ερμηνεία: Derek And The Dominos


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος