Agenda Music

Λεωνίδας Μπαλάφας | Ζωντανά Στη Ρεματιά

Boem Team

Ένας από τους πιο ιδιαίτερους τραγουδοποιούς της γενιάς του, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, μας προσκαλεί την Τετάρτη 19 Ιουλίου στο πανέμορφο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου, στην μεγάλη του καλοκαιρινή συναυλία στην Αθήνα για το φετινό καλοκαίρι!

Μαζί με τους μουσικούς του, θα παρουσιάσουν τραγούδια από τις δισκογραφικές του δουλειές, τραγούδια που δεν έχουν ακόμα παρουσιαστεί δισκογραφικά και πειραγμένα τραγούδια άλλων δημιουργών. Ήχοι rock, reggae, jazz, παραδοσιακοί, με ασταμάτητη διάθεση για πειραματισμό και αυτοσχεδιασμούς πάνω στο προσωπικό του ύφος.

Είναι από τους πιο παραγωγικούς τραγουδοποιούς της γενιάς του, έχοντας κυκλοφορήσει ήδη 9 ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές τα τελευταία 14 χρόνια, ενώ από τα πλέον χαρακτηριστικά του στοιχεία είναι γνωστό πως αποτελούν οι ζωντανές του εμφανίσεις που έχουν πάντα κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο.

Μόλις κυκλοφόρησε και το νέο του τραγούδι, η «Πορτοκαλιά», το οποίο προβλέπεται να αποτελέσει ένα από τα standards στις καλοκαιρινές λίστες του κοινού!

Στο μεγάλο ραντεβού του με το αθηναϊκό κοινό, εκτός από την μπάντα του, θα τον συνοδεύσει κι άλλος ένας αγαπημένος τραγουδοποιός, ο Βασίλης Ράλλης.

Μαζί του επί σκηνής οι:

Σάββας Τσιώλης – μπουζούκι

Μάνος Βλοϊτός – Ηλεκτρική κιθάρα

Γιάννης Κοζιράκης – Μπάσο

Χρήστος Ψαρομήλιγκος – Βιολί

Πάνος Γεωργακόπουλος – Τύμπανα

Διονύσης Θεοδόσης – Κλαρίνο

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ FULL BAND LIVE

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

Ώρα έναρξης: 21.00

Ώρα προσέλευσης: 20.00

Είσοδος: early birds (περιορισμένος αριθμός) 10 ευρώ

presale: 12 ευρώ

ταμείο: 15 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: ticketservices.gr

Οργάνωση Παραγωγής: PassPort Live

Επιμέλεια Παραγωγής: Musayeta Entertainment

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος