Agenda Music

Lara Fabian - Last Details

Boem Team

Η κορυφαία ερμηνεύτρια του καιρού μας, Lara Fabian, που έχει συγκινήσει εκατομμύρια μουσικόφιλους μέσα από τα υπέροχα τραγούδια της,

θα βρεθεί κοντά μας, στην Αθήνα, για μια μοναδική συναυλία, την Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου στο Κεντρικό Γήπεδο Τένις στο ΟΑΚΑ,

για να χαρίσει μία μαγική βραδιά στους Έλληνες fans!

Opening act της βραδιάς θα είναι οι φιναλίστ του φετινού X-Factor, Stereo Soul

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016, Γήπεδο Τέννις – ΟΑΚΑ

Οι πόρτες ανοίγουν: 19:30

Stereo Soul on stage: 20:15

Lara Fabian on stage: 21:15

Πληροφορούμε το κοινό ότι την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, ημέρα της συναυλίας, από τις 18:30 και μετά, θα διατίθενται εισιτήρια μόνο στο Box Office, που θα βρίσκεται έξω από τον χώρο διεξαγωγής της συναυλίας. Η προπώληση την ημέρα της συναυλίας στα σημεία προπώλησης (Viva, Public κλπ.) θα σταματήσει στις 17:00.

Ενημερώνουμε τους θεατές της συναυλίας που θα επιλέξουν για τη μεταφορά τους στο ΟΑΚΑ τα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς και όσους παρκάρουν στο (δωρεάν) parking, που βρίσκεται στην οδό Κύμης, ότι:

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού θα υπάρξει δωρεάν μεταφορά προς το Γήπεδο Τέννις, με ιδιωτικά ναυλωμένα λεωφορεία από το σημείο 5 του χάρτη, το οποίο βρίσκεται μπροστά από την ΑΓΟΡΑ, εντός του ΟΑΚΑ (και μπροστά στην είσοδο του ΗΣΑΠ).

Οι κάτοχοι VIP εισιτήριων δικαιούνται δωρεάν parking, το όποίο βρίσκεται δίπλα στο Γηπέδο Τέννις, με είσοδο από την οδό Πιτταρά.

Ακολουθήστε το event 

Official pages Lara Fabian : Site - Facebook Page 


Σημεία Προπώλησης

www.viva.gr 

https://www.viva.gr/tickets/music/oaka-gipedo-tennis/lara-fabian/ 

στο τηλέφωνο 11876

μέσω vivawallet

& σε όλα τα καταστήματα

Public, Seven Spots, Relaod, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευρυπίδης

Τιμές Εισιτηρίων

ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ: 35 ευρώ

ΖΩΝΗ Γ: 40 ευρώ

ΖΩΝΗ Β: 45 ευρώ

ΖΩΝΗ Α: 50 ευρώ

VIP και VIP ARENA: 60 ευρώ


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος