Internal Interviews

Κωνσταντίνος Ντέλλας @ Sure aBout nOw

Μάριος Μάζαρης

Ηχογραφημένη Εκπομπή

O Κωνσταντίνος διαβάζει πολύ. Από παιδί. Διαβάζει γιατί το διάβασμα του δίνει αναμνήσεις, όπως και τροφή για παραστάσεις.  

Ο Κωνσταντίνος είναι ο άνθρωπος που έκανε επιτυχία τον Έλληνα Βρικόλακα, μια παράσταση που ξεκίνησε για μερικές ημέρες και κράτησε μερικά χρόνια. 

Είναι ο εμπνευστής του bouλouki project μιας πλατφόρμας παρατάσεων που τολμά να παίξει με τις συμβάσεις του θεάτρου και να εμφανιστεί σε αντικανονικούς χώρους, αντικανονικές ώρες, με αντικανονική χρήση ήδη γνωστών χώρων. 

Είναι εκείνος που θα μπορούσε να γίνει ιερέας ή αρχαιολόγος, αλλά κατέληξε ηθοποιός  και σκηνοθέτης και συνεχίζει να ανακαλύπτει κόσμους μέσα στη θέατρο και να τους μοιράζεται. 

Λίγες εβδομάδες πριν παρουσίασε τον ‘’Ματωμένο Γάμο’’ στη Β’ σκηνή του Από Μηχανής Θεάτρου, τη νέα του σκηνοθετική δουλειά πάνω στο έργο του Frederico Garcia Lorca, σε μία καινούργια μετάφραση του  Δημήτρη Τσεκούρα και πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Cayetano, προκαλώντας νέες συγκινήσεις για τους θεατές που θα την δουν. 

Με αφορμή το θέατρο, τις μουσικές, τα βιβλία και τις ιστορίες έρχεται να μας βρει.  Ο Κωνσταντίνος Ντέλλας, στην δέκατη-τρίτη μας εκπομπή. Ακούστε και απολαύστε τον. 

Πέμπτη 09/03/2017 στις 19:00 στα μικρόφωνα του Boem Radio και στον Μάριο Μάζαρη.


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος