Internal Interviews

KollektivA @ ΡαδιοΕνέργειας

Ανάστης Κελάδης

Ηχογραφημένη Εκπομπή

Την Παρασκευή 16/12 οι KollektivA ανεβαίνουν για πρώτη φορά στην ιστορική σκηνή του Κύτταρου, για να πραγματοποιήσουν την πιο ορμητική συναυλία της μέχρι τώρα πορείας τους. 

Στην πιο δημιουργική τους φάση, γίνονται η αιχμή του δόρατος μιας σκηνής που αναδύεται και είναι έτοιμοι να επιβεβαιώσουν για ακόμα μία φορά τη φήμη που συνοδεύει τις ζωντανές τους εμφανίσεις. Στο χώρο που διαχρονικά εκφράστηκαν και αναδείχτηκαν σχεδόν όλες οι εκφάνσεις της εγχώριας rock δημιουργίας, επιλέγουν αυτή τη φορά να μοιραστούν τη σκηνή με κάποια από τα πιο αξιόλογα και δυναμικά συγκροτήματα του ελληνικού rock ήχου, δημιουργώντας ένα χορταστικό lineup.


Στη συναυλία θα ακουστούν για πρώτη φορά ζωντανά όλα τα τραγούδια από το πολυαναμενόμενο νέο album τους, με τίτλο «ΣΥΡΜΑΤΑ», με το οποίο το σχήμα φιλοδοξεί να ταρακουνήσει τα δεδομένα του σύγχρονου ελληνικού rock ήχου.

Την Κυριακή 11/12/2016 οι KollektivA στα μικρόφωνα του Boem Radio και στον Ανάστη Κελάδη.

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος