Agenda Music

Irini Qn Live

Boem Team

Η Irini Qn, μαζί με τους Κώστα Στεργίου (πλήκτρα), Ορέστη Γράβαρη (drums) και Διονύση Μακρή (ηλεκτρικό κοντραμπάσο), παρουσιάζει το ντεμπούτο άλμπουμ της ζωντανά στο Caja de Musica.

Μίνιμαλ ενορχηστρώσεις, μυσταγωγική ατμόσφαιρα και διασκευές που συνομιλούν με τον στιχουργικό πυρήνα του δίσκου, συνθέτουν ένα concept live, στο οποίο o αφοπλισμός παραμένει ζητούμενο και η εξομολόγηση κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Λίγα λόγια για την Irini Qn

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Άγιο Στέφανο. Σπούδασε Κλασικό Πιάνο και Γλωσσολογία ενώ για μεγάλο διάστημα κινούνταν μεταξύ Ελλάδας και εξωτερικού. Το 2017, με παρότρυνση του Γιώργου Ανδρέου, συγκεντρώνει και ηχογραφεί δέκα ελληνόφωνα τραγούδια της σε έναν δίσκο concept, με τίτλο «Χωρίς το Τόξο στην Αρένα». Ο δίσκος κυκλοφορεί το 2020 από τις εκδόσεις Μετρονόμος, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές. Ορμώμενη από τα έμφυλα ζητήματα επιλέγει να συνοδεύει το μικρό της όνομα με τα λατινικά γράμματα Qn. “Mια μεταβλητή”, όπως την αποκαλεί η ίδια, “που εκφράζει το δικαίωμα κάθε ατόμου στον αυτοπροσδιορισμό.”

Οργάνωση παραγωγής: Formiggart

INFO

Τετάρτη 29 Μαρτίου

Έναρξη: 21:00

Διάρκεια παράστασης: 80΄

Είσοδος: 10€

Caja de musica - Σινώπης 27 & Μιχαλακοπούλου, 115 27

Κρατήσεις: 6944 610061 (12.00 - 21.00) & info@cajademusica.gr

Εκδήλωση

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος