Internal Interviews

Ήρα Κατσούδα. Ανδρέας Πασπάτης @ ΡαδιοΕνέργειας

Ανάστης Κελάδης

Ηχογραφημένη Εκπομπή

Η Ήρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Έχει σπουδάσει Οικονομικά στην Θεσσαλονίκη (Α.Π.Θ.), ενώ έχει σπουδές και στην κλασσική μουσική και τον χορό.

Κατά την διάρκεια των σπουδών της παρακολουθούσε παράλληλα και μαθήματα θεάτρου και τότε ήταν που ξεκίνησε να γνωρίζει και να ασχολείται με το sτand up. Το 2012 έγραψε και ανέβασε το κωμικό show με τίτλο: «Ο γάμος», που παίχτηκε για δύο χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Διοργανώνει βραδιές Open Mic και πέρυσι μαζί με τον συνεργάτη της Ανδρέα

Πασπάτη εισήγαγαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Stand Up comedy battle στην παράστασή τους "Ο Καθένας τα δικά του"

Ο Ανδρέας Παασπάτης ξεκίνησε την επαγγελματική του ενασχόληση µε την κωμωδία το 2007. Έχει παίξει σε θέατρα και µπαρ στην Ελλάδα και στην Αγγλία και έχει συνεργαστεί µε διακεκριμένους Έλληνες και ξένους κωμικούς.

Ιδρυτής και πρόεδρος της comedy society του Brunel University, παραδίδει stand up comedy workshops, διοργανώνει βραδιές open mic και έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις του comedy central του Λονδίνου. Σπούδασε Πληροφορική (Α.Π.Θ.) και Game Design

(Brunel University London).

Αυτό τον καιρό βρίσκονται στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης και στους The Comedians.

Η  Ήρα Κατσούδα και ο Ανδρέας Πασπάτης την Κυριακή 18/12/2016 στις 17:00 στα μικρόφωνα του Boem Radio και στον Ανάστη Κελάδη.

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος