Ιωάννα Βρακατσέλη & Άρης Γραικούσης

Boem Team

"Πιάνω πέτρες και λιθάρια..."  Folk songs στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & M. Θεοχαράκη. Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Η μεσόφωνος Ιωάννα Βρακατσέλη και ο πιανίστας Άρης Γραικούσης παρουσιάζουν την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019 στο Ίδρυμα Θεοχαράκη μία επιλογή από παραδοσιακές μελωδίες και ρυθμούς ενορχηστρωμένες από συνθέτες της λόγιας μουσικής και θα μας ταξιδέψουν στον κόσμο, μέσα από τα ηχοτοπία μουσικών ιδιωμάτων και της παραδοσιακής ποίησης. 

Οι συνθέτες J. Brahms, M. Ravel, E. Granados,  A. Chatschaturjan, L. Berio, X. Montsalvatge, Γ. Κωνσταντινίδης βρήκαν τη χρυσή τομή και γεφύρωσαν την τοπική μουσική παράδοση με την ακαδημαϊκή τους εκπαίδευση. Το πρόγραμμα "Πιάνω πέτρες και λιθάρια..." περιλαμβάνει τραγούδια για μεσόφωνο και πιάνο, καθώς και έργα για σόλο πιάνο (χορούς και ιντερμέδια). 

Ώρα έναρξης: 20:30

Εισιτήρια: 20, 15, 10  ευρώ

Προπώληση – κρατήσεις

Online: http://thf.gr/el/

Στο ταμείο του Ιδρύματος

Στο 2103611206

Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & M. Θεοχαράκη

Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Μέρλιν 1


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος