Agenda Music

Η Σαβίνα Γιαννάτου στο θέατρο Άλσος

Boem Team

Η Σαβίνα Γιαννάτου έρχεται τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο στο θέατρο Άλσος, με δύο διαδοχικές, διαφορετικές, αλλά εξίσου συναρπαστικές μουσικές παραστάσεις:

Τις Πέμπτες του Φεβρουαρίου μαζί με τους Primavera en Salonico παρουσιάζουν την παράσταση “maTerra” , με τραγούδια της Μεσογείου και των Βαλκανίων

Και τις Τρίτες του Μαρτίου την παράσταση «Πάω να πω στο σύννεφο» με τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι.

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή, με σπάνια φωνή, διεθνή καταξίωση και σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της, η Σαβίνα Γιαννάτου μαγεύει με την ερμηνεία της τα ακροατήρια των χωρών που επισκέπτεται και έχει ενθουσιάσει τους πιο απαιτητικούς κριτικούς μουσικής σε όλο τον κόσμο.

Τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο στο θέατρο Άλσος, μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς που τη συνοδεύουν, παρουσιάζει δύο διαφορετικές προτάσεις που ουσιαστικά συνθέτουν και συνοψίζουν την καλλιτεχνική της πορεία.

"maTERRA" με τους Primavera en Salonico 

Η πλούσια μουσική παράδοση της Μεσογείου και των Βαλκανίων ξεδιπλώνεται και αναβιώνει μέσα από τις σύγχρονες «αναγνώσεις» της Σαβίνας και των Primavera en Salonico. Τραγούδια από τη Μεσόγειο, τα Βαλκάνια και την Ελλάδα υφαίνουν ένα πολυποίκιλο μουσικό χαλί, μία γοητευτική μουσική περιπλάνηση στη μεγάλη θάλασσα των πολιτισμών.

Ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι με την μοναδική ποιότητα της φωνής της Σαβίνας Γιαννάτου και την ευρηματική δεξιοτεχνία των Primavera en Salonico, μόνιμων συνεργατών της στη δισκογραφία και στις εμφανίσεις στα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ του κόσμου για περισσότερα από 25 χρόνια.

"Πάω να πω στο σύννεφο" με τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι

Τα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι έτσι όπως παρουσιάστηκαν στον ομότιτλο δίσκο της Σαβίνας Γιαννάτου, πλαισιωμένα από μία ανθολογία της εργογραφίας του. Τραγούδια που έχουν αφήσει ισχυρό το αποτύπωμά τους στην ιστορία

της ελληνικής μουσικής, σε μία ξεχωριστή προσέγγιση.

Η ερμηνευτική απόδοση της Σαβίνας Γιαννάτου, η ιδιαίτερη ενορχήστρωση της Δήμητρας Τρυπάνη και η λιτή, αισθαντική και αριστοτεχνική ερμηνεία των τεσσάρων μουσικών που συμμετέχουν, διατηρούν ακέραια την ποιότητα και το βάθος των τραγουδιών του Μάνου Χατζιδάκι, ανανεώνοντας ταυτόχρονα τη μουσική τους ουσία και αποκαλύπτοντας νέες ερμηνευτικές παραμέτρους.

Συμμετέχει ερμηνευτικά ο Τάσος Μισυρλής. 

INFO

H ΣΑΒΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ

Πέμπτη, 8 - 15 - 22 - 29 Φεβρουαρίου 2024: “maTERRA” με τους Primavera en Salonico

Τρίτη, 5 - 12- 19 - 26 Μαρτίου 2024: "Πάω να πω στο σύννεφο" με τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Α΄ΖΩΝΗ: 30€

Β΄ΖΩΝΗ: 25€

Γ΄ΖΩΝΗ: 20€

Δ΄ΖΩΝΗ: 20€

Ε΄ΖΩΝΗ: 15€

ΟΡΘΙΟΙ ΜΕ ΠΟΤΟ: 10€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: more.com

ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ | Ευελπίδων 4, Κυψέλη-Πεδίον του Άρεως

Τηλέφωνα επικοινωνίας – κρατήσεων : 210 8831487 & 210 8227471

Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δενείναι υποχρεωτική.

Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπόψη τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι

θα κάθονται μαζί με άλλους. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.

“maTERRA” - Συντελεστές:

Κώστας Βόμβολος: Ενορχηστρώσεις, κανονάκι, ακορντεόν

Μιχάλης Σιγανίδης: Κοντραμπάσο

Κυριάκος Γκουβέντας: Βιολί

Χάρης Λαμπράκης: Νέι

"Πάω να πω στο σύννεφο"- Συντελεστές:

Σπύρος Μάνεσης: Πιάνο

Τάσος Μισυρλής: Βιολοντσέλο, φωνή

Διονύσης Βερβιτσιώτης: Βιολί

Μαρίνος Γαλατσινός: Κλαρινέτο

Γιάννης Παξεβάνης: Ηχοληψία

Κωνσταντίνος Γεωργαντάς: Artwork

Σπύρος Περδίου & Peter Gannushkin: Φωτογραφίες


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος