Internal Interviews

Η Κωνσταντίνα Νικολαΐδη @ Ιστορίες Με Αγρίους

Boem Team

Απόψε το βράδυ στις 21:00, η Κωνσταντίνα Νικολαΐδη στο Boem Radio, καλεσμένη στις Ιστορίες Με Αγρίους, με το Αλέξανδρο Πέρρο και τον Νίκο Τσέκο.

Αλλά ποια είναι η Κωνσταντίνα; Τι μας λέει για τον εαυτό της η ίδια;

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1986. Σπούδασα ναυτιλιακά και αμέσως μετά υποκριτική στο Νέο Ελληνικό Θέατρο του Γ.Αρμένη. Για την ώρα μου αρέσει να δραστηριοποιούμαι ως θεατρικός σκηνοθέτης και να παίζω βόλλεϊ. Αυτή την περίοδο παίζεται η παράσταση ΟΙ 12 ΕΝΟΡΚΟΙ στο θέατρο Αλκμήνη, η τρίτη μου σκηνοθετική απόπειρα. Ασχολούμαι με την ποίηση τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής μου και η πρώτη μου ποιητική συλλογή με τίτλο ΑΙΩΝΙΑ ΑΝΤΙΒΑΡΑ, αντλεί την ουσία της από σκέψεις-ερεθίσματα όπως ο Θεός, ο Έρωτας και ο Θάνατος.

Το 2011 ίδρυσα τη μη κερδοσκοπική εταιρεία A PRIORI. Οι βασικές δράσεις της A PRIORI είναι:

- Παραγωγή θεατρικών παραστάσεων, μέρος των εσόδων των οποίων δίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό.

- Προσφορά σίτισης και μόρφωσης σε ορφανά παιδιά μέσω αναδοχών και δωρεών στο σχολείο μας στο χωριό Lukaya της Ουγκάντα στην Αφρική.

Ηχογραφημένη Εκπομπή

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος