Agenda Theater

Η διάσημη Bellydance Super Star SONIA OCHOA

Παύλος Λάμπρου

Η διεθνούς φήμης Bellydance Super Star SONIA OCHA έρχεται από το Λος Άντζελες  για 1η φορά στην Ελλάδα, προσκεκλημένη της Άννας Δημητράτου και του Artistic Studio Oriental Expression.

To Αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να  απολαύσει  σε ένα μοναδικό  Show, την καταπληκτική αυτή δασκάλα και performer, γνωστή παγκοσμίως για το προσωπικό της στυλ στους ανατολίτικους χορούς αλλά και για τους θαυμαστούς συνδυασμούς  του Bellydance με τους Ισπανικούς (Classical, Flamenco) και Ινδικούς (Classical, Odissi)  χορούς.

Στο Show - που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Απριλίου 2016 στο Passport – Κεραμεικός  - θα συμμετέχουν και άλλοι προσκεκλημένοι Έλληνες και Ξένοι ονομαστοί χορευτές καθώς και ομάδες ανατολίτικων χορών.


Επίσης, κατά την παραμονή της  στην Αθήνα η Σόνια:

Θα διδάξει 4 δίωρα σεμινάρια με τις εξής θεματικές: Oriental Sonia Style, Colorful Drum Solo, Flamenco Árabe Fusion, Spanish-Indian Fusion

Θα είναι Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής του Διεθνούς Διαγωνισμού Bellydance “Oriental Expression Awards” που διοργανώνει  το Artistic Studio Oriental Expression. Μέλη της Κριτικής Επιτροπής θα είναι επίσης οι γνωστοί  χορογράφοι, χορευτές και δάσκαλοι Άννα Δημητράτου, Soraya Shoheib, Malek Nikoς, Εριφίλη Νικολακοπούλου, Βαλεντίνη Μόσχου, Jasmin Kalathaki και Amira Balkis.

Είσοδος  στο  SHOW: 10 ευρώ

INFO

Passport Κεραμεικός

Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος – Αθήνα

Τηλ : 210-52222203

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, SHOW ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ORIENTAL ME TH SONIA OCHOA

Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Απριλίου 2016

H Belly dance Superstar Sonia Ochoa έρχεται για 1η φορά στην Ελλάδα προσκεκλημένη της Άννας Δημητράτου και του Artistic Studio Oriental Expression.

H μοναδική αυτή δασκάλα και χορεύτρια, θα βρίσκεται στην Αθήνα από τις 23 – 24 Απριλίου 2016 και θα διδάξει 4 σεμινάρια.


Περιγραφή σεμιναρίων

Oriental, Sonia Style

Η Σόνια, στη διάρκεια της 20χρονης εμπειρίας της,  έχει μελετήσει και χορέψει ποικίλα στυλ Οριένταλ σε όλη την υφήλιο. Σε αυτό το σεμινάριο, η Σόνια θα μοιραστεί μαζί μας μερικές από τις αγαπημένες της κινησιολογικές φράσεις και τεχνικές που είναι εμπνευσμένες από παραδοσιακά και μοντέρνα  είδη Ανατολίτικων Χορών.

Το ζέσταμα θα έχει τη βάση του στο κλασσικό μπαλέτο. Η εξάσκησή μας θα περιλαμβάνει στροφές, κίνηση στο χώρο και πολύπλοκες κινήσεις της λεκάνης, ενώ παράλληλα θα δουλέψουμε με  την ενδυνάμωση και τον έλεγχο  του πάνω μέρους τους σώματός μας. Συνιστούμε να φοράτε κατάλληλα παπούτσια για το χορό.

Πολύχρωμο Drum Solo

Το drum solo είναι  δυναμικό, απαιτεί άριστη φυσική κατάσταση και αποτελεί  την κορύφωση της παρουσίασης μιας χορεύτριας belly dance. Στο drum solo  επιδεικνύει την ικανότητα και την αντοχή της. Σε αυτό το σεμινάριο η Σόνια θα μοιραστεί μαζί μας όλους τους νέους συνδυασμούς, καθώς η χορογραφία που θα μας διδάξει θα βασιστεί σε μια μοντέρνα και «άγρια» σύνθεση του Artem Uzunov, ενός απίθανου συνθέτη τάμπλας από τη Ρωσία. 

Θα επικεντρωθούμε στην τελειοποίηση  της τεχνική ς μας, δημιουργώντας  κινήσεις  που ρέουν και αλλαγές, μαζί με αυτοσχεδιασμό, προκειμένου να μείνουμε σε εγρήγορση!  Με στόχο πάντα την τελειοποίηση, θα συνδυάσουμε διάφορα shimmies, pops, locks, απομονώσεις και μεταβατικές κινήσεις στο χώρο! Συνιστούμε να φοράτε κατάλληλα παπούτσια χορού. Ετοιμαστείτε να ιδρώσετε!!! 

Flamenco Árabe Fusion

Σε αυτό το σεμινάριο, η Σόνια θα μας διδάξει ένα μείγμα από κινήσεις Φλαμένκο και αραβικών χορών, επηρεασμένο από τις εκτεταμένες σπουδές της στην Ισπανία. Θα δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στα χαρακτηριστικά και την έκφραση του παραδοσιακού φλαμένκο και πως εφαρμόζεται στο χορό οριένταλ. Όλοι οι νέοι συνδυασμοί απεικονίζουν δυναμικές φιγούρες και  κινήσεις των ώμων και  των χεριών, ενώ παράλληλα συνδυάζονται με ρυθμικά βήματα και αλλαγές στο χώρο. Το λεξιλόγιο που θα διδαχθούμε σε αυτό το σεμινάριο μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί και σε άλλα είδη χορού, ειδικά στο Trribal Fusion. Προτείνουμε να φοράτε μακριά φούστα!

Spanish-Indian Fusion

Η Σόνια σ’ αυτό το μοναδικό σεμινάριο , δημιουργεί  ένα αρμονικό μείγμα από Ισπανικούς και Ινδικούς χορούς, με στοιχεία από οριένταλ. Οι κινήσεις και οι πόζες αποτελούνται από κινήσεις των χεριών που συνδυάζονται  με ινδικές μούντρες, ρυθμικά βήματα, κίνηση στο χώρο και δυναμικές στροφές! Παιχνιδιάρικες και αναζωογονητικές χορευτικές φιγούρες  έχουν συντεθεί ώστε να συνοδέψουν την υπέροχη μουσική του άλμπουμ «Traveller» της Anoushka Shankar.” Το λεξιλόγιο που θα διδαχθούμε σε αυτό το σεμινάριο μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί και σε άλλα είδη χορού, ειδικά στο Trribal Fusion. Προτείνουμε να φοράτε μακριά φούστα!

Τιμές Σεμιναρίων

Για δήλωση συμμετοχής και προκαταβολή μέχρι 29 Φεβρουαρίου 2016

Όλα τα σεμινάρια & είσοδος στο Show 100 ευρώ  (90 ευρώ για τα μέλη του Στούντιο)

Για δήλωση συμμετοχής και προκαταβολή μέχρι 15 Μαρτίου 2016

Όλα τα σεμινάρια & είσοδος στο Show 120 ευρώ 

Για δήλωση συμμετοχής και προκαταβολή μετά τις 15 Μαρτίου 2016

Όλα τα σεμινάρια & είσοδος στο Show 150 ευρώ 

Μεμονωμένα σεμινάρια

1 μεμονωμένο σεμινάριο 40 ευρώ

2 μεμονωμένα σεμινάρια 70 ευρώ

3 μεμονωμένα σεμινάρια 90 ευρώ

Τα  μέλη του Στούντιο δικαιούνται ΔΩΡΕΑΝ είσοδο στο show συμμετέχοντας έστω σε 1 σεμινάριο


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος