Internal Interviews

Γιώργος Ποριάζης @ Boem Radio

Ρέα Ζαχαριά

Την Κυριακή, 13 Μαρτίου, στις 19:00, στην εκπομπή «Στο Περιθώριο» με τη Ρέα Ζαχαριά και τον Τάσο Ράπτη, φιλοξενούμενος ο Γιώργος Ποριάζης, μουσικός και συγγραφέας. Θέμα το πρόσφατο βιβλίο του Από την Αλεξάνδρεια στο Berlin και η επίσημη πρώτη του παρουσίαση το προηγούμενο βράδυ, στην οποία είστε καλεσμένοι. Παραλειπόμενα, μουσική, μια εποχή που πέρασε ανεπιστρεπτί, όλα εδώ, στα μικρόφωνα του BOEM.

Από την Αλεξάνδρεια στο Berlin⋅ μια παρουσίαση βιβλίου διαφορετική, όσο αξίζει στο αυτοβιογραφικό αφήγημα του Γιώργου Ποριάζη και στην πολύ πρόσφατη έκδοση των εκδόσεων Υδροπλάνο.

Από τον πόλεμο των Έξι Ημερών στην Αλεξάνδρεια που εκδιώχνει τα παιδιά της, και δυστυχώς παραμένει επίκαιρο θέμα, ως τις συνοικίες και τις αλάνες μιας αθώας ακόμα Αθήνας στις αρχές της δεκαετίας του ’70, στα Προπύλαια που έγραψαν τη δική τους ιστορία και τελικά, στο Berlin στο Θησείο, το μπαρ που σήκωσε παντιέρα αλλάζοντας τη νύχτα, με κορυφαίους μουσικούς της παγκόσμιας σκηνής να συγχρωτίζονται με ό,τι πιο πρωτοποριακό είχε να παρουσιάσει η ατόφια διασκέδαση ενός αιώνα που γιόρταζε την αλλαγή του.

Η παρουσίαση θα γίνει το Σάββατο 2 Απριλίου, στις 19:00, στη Σουρεάλ Cantina Cultura της Σάννυ Μπαλτζή

Ανδρέα Παπανδρέου 28, Χαλάνδρι.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν :

Αναστασία Κορινθίου (συγγραφέας)

Γιώργος Ποριάζης (συγγραφέας - μουσικός)

Ρέα Ζαχαριά (ραδιοφωνική παραγωγός - επιμελήτρια κειμένων)

Σάννυ Μπαλτζή (στιχουργός - ποιήτρια)

Αφήγηση : Κώστας Κουτσολέλος (ηθοποιός)

Θα ακολουθήσει Berlin party με τους resident djs

Σάννυ Μπαλτζή, Αλέκα Απέργη, DJ Nest, Nikos Fokas.

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος