Internal Interviews

Γιώργος Μπίλιος @ One Of Those Things

Θοδωρής Τσοκανής

Ηχογραφημένη Εκπομπή

Αυτήν την Πέμπτη, το One of Those Things, υποδέχεται έναν παλιό και καλό φίλο.

Ο Γιώργος Μπίλιος μπορεί να γνωρίστηκε με τον παραγωγό στα δαιδαλώδη μονοπάτια της ελληνικής διαφήμισης το 2001, είχε όμως από μικρός ασχοληθεί ενεργά με τη μουσική και είχε παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής, αρμονίας και σολφέζ με την KarenSolomon και ξεκίνησε τα live…

Μαρία Φαραντούρη, Μελίνα Τανάγρη, Θεοδοσία Τσάτσου, Άντα Λιβιτσάνου, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Ανοιχτή Θάλασσα, Γιώργος Καραμίχος, Gravitysays_i, Ραλλία Χρηστίδου, Βίκυ Καρατζόγλου, Γρηγόρης Πετράκος, Βαγγέλης Βαζαίος είναι μερικοί από τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια.

Το 2009 αποφάσισε να εμπλουτίσει τις γνώσεις του παίρνοντας μαθήματα υποκριτικής και συγγραφής σεναρίου στο Θέατρο Αλλαγών. Έχει στο ενεργητικό του ένα σενάριο για την ταινία μικρού μήκους «Alphabet», που πήρε μέρος στον διαγωνισμό LoveinAthens του Metropolis, με πολύ καλές κριτικές, ένα θεατρικό έργο «Timeisup» με συμμετοχή στο BobTheaterFestival, ήταν μέλος συγγραφικών ομάδων για σήριαλ καθημερινών σειρών, ενώ αρθρογραφεί στο περιοδικό CityCode, έχοντας πάρει σημαντικές συνεντεύξεις από τους EricBurdon, NenehCherry, Calexico, κ.α.

Τον Νοέμβριο του 2015 κυκλοφόρησε το νέο του singleαπό την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά του με τίτλο «Κορίτσι» σε μουσική και στίχους του Γιώργου Γουδή (akaGeorgeGaudy).

Έχουν προηγηθεί η «Αφορμή» σε μουσική/στίχους δικούς του και το «Ροντόλφο» του Βαγγέλη Μαρκαντώνη..

Αυτήν την Πέμπτη λοιπόν, 2 παλιοί φίλοι συναντιούνται μετά από πολλά χρόνια στα μικρόφωνα του BoemRadio, για να συνομιλήσουν και για να μοιραστούν παρέα μουσικές που θα λατρέψετε!

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος