Internal Interviews

Γιώργης Χριστοδούλου @ Sure aBout nOw

Μάριος Μάζαρης


Ο Γιώργης είναι ο εαυτός του. Ειλικρινής, ρομαντικός, ονειροπόλος , αλλά και τόσο ρεαλιστής. Γράφει τραγούδια για το σήμερα όπως αυτός θα ήθελε να είναι · λιγότερο θορυβώδες και περισσότερο ουσιαστικό. Το καταλαβαίνει κανείς από τα τραγούδια, αλλά κι από τον τρόπο ζωής του. 

Γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε σε δραματική σχολή, αλλά τον κέρδισε η μουσική. Μεγάλωσε παίζοντας θέατρο ή μουσική σε παραστάσεις πλάι σε σημαντικούς ανθρώπους και έτσι γύρισε την Ελλάδα. Και συνεχίζει να τη γυρίζει, όπως τώρα που προστίθεται ένα καινούργιο cd στη ζωή και στη δισκογραφία του. 

Το «Αν η αγάπη ήταν δρόμος», που κυκλοφόρησε λίγο καιρό πριν από τις εκδόσεις της Μικρή Άρκτου, έρχεται για να γιορτάσει τα 20 δισκογραφικά του χρόνια και να ανοίξει τον κύκλο των επόμενων. Από τους Γιαπωνέζικους Κήπους του 1998 στην Αγάπη Πορτοκάλι κι από τον Flaneur, το δικό του χαρακτηριστικό ‘’alter ego”, στις Καντάδες του και τον «Αττίκ στο Παρίσι», μια δουλειά που αγαπήθηκε πολύ. Το «Αν η αγάπη ήταν δρόμο» συγκεντρώνει 11 νέα τραγούδια, που μέσα τους κρύβουν όσα αγάπησε ο Γιώργης στα 20 χρόνια δισκογραφίας του ή και όσα πρόκειται στο μέλλον να αγαπήσει. 

Γι’ αυτές και για άλλες ιστορίες έρχεται να μιλήσουμε.

Τη Δευτέρα 08/10/2018 στις 21:00 ο Γιώργης Χριστοδούλου στα μικρόφωνα του Boem Radio και στον Μάριο Μάζαρη. Για κουβέντες που μοιράζονται.


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος