Agenda Music

Γιατί να Φοβόμαστε

Boem Team

Η Μαρία Μπεθάνη και ο Κωνσταντίνος Γεωργίου παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση «Γιατί να Φοβόμαστε». Τα τραγούδια μπερδεύονται με ποιήματα και καυστικές στιχομυθίες που αφορούν στους φόβους με σκοπό να τους ξορκίσουν. Παράξενες ιστορίες που κάτι μας θυμίζουν, γελοίες συμπτώσεις που λίγο μας ξενίζουν και φυσικά η έννοια του τυχαίου συμμετέχουν εξίσου σε αυτή την περίεργη γιορτή απομάκρυνσης των φόβων.

Γιατί να φοβόμαστε;

Αφού είμαστε μαζί.

Η Μαρία γράφει τραγούδια και ποιήματα από μικρή. Αποφασίζει την περίοδο του lockdown να ολοκληρώσει και να κυκλοφορήσει το πρώτο της άλμπουμ «Γιατί να φοβόμαστε». Αγαπά πολύ τις λέξεις και πιστεύει στα θαύματα. Έτσι, εκδίδει την πρώτη της ποιητική συλλογή «Θαύμα» από τις εκδόσεις Μετρονόμος. Αργότερα κυκλοφορεί το single της «Άλλα» και πρόσφατα το single «Lemonpie». Φοβάται πολύ τις αλλαγές. Το νέο όμως άλμπουμ που ετοιμάζει ονομάζεται «Όλα αλλάζουν».

Ο Κωσταντίνος, ανακαλύπτοντας τη μαγεία των ήχων της κιθάρας, αλλά και την ένταση των λέξεων που συχνά συνοδεύουν, αποφασίζει από νωρίς να δοθεί σε αυτό παρέα με το φόβο του άγνωστου. Παράλληλα με τη συμμετοχή του σε μουσικά σχήματα, κι έχοντας στα σκαριά τον πρώτο του προσωπικό δίσκο, επιλέγει για αυτή την παράσταση κάποια δικά του ανέκδοτα τραγούδια καθώς και διασκευές για σόλο κιθάρα, συναντώντας, με έναν τρόπο, αγαπημένους του δημιουργούς.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 

KYΡΙΑΚΗ 7/4 στις 21.00

Τιμή εισιτηρίου: 8€

Κρατήσεις στο τηλέφωνο: 2108822551

Red Jasper Cabaret Theatre, Κεφαλληνίας 18, Αθήνα

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος