Agenda Music

Γιάννης Πάριος

Boem Team

Εδώ και πενήντα ολόκληρα χρόνια, δεν υπάρχει  Έλληνας που να μην αναγνωρίσει από την πρώτη νότα της φωνής του, έναν από τους σπουδαιότερους και πιο αγαπημένους ερμηνευτές που πέρασαν ποτέ από τη χώρα. 

Ερωτικός, ευαίσθητος, απόλυτος, με μια μοναδική χροιά που έχει συντροφεύσει όλες τις ιστορίες αγάπης αλλά και γιορτής μας, ένας καλλιτέχνης που ευλογήθηκε με το εξωπραγματικό χάρισμα μιας μοναδικά μελωδικής φωνής, ο Γιάννης Πάριος ταυτίστηκε με την απέραντη θάλασσα της Ελλάδας και κατάφερε να γοητεύσει και το κοινό παγκοσμίως. 

Καλοκαίρι 2022 λοιπόν και ο Γιάννης Πάριος τραγουδάει τα κομμάτια που πια αποτελούν την ιστορία όλων μας, το soundtrack της ζωής μας, με τις απογοητεύσεις, τις ελπίδες, τις χαρές μας και εμφανίζεται σε δύο υπέροχα θέατρα της Αττικής με μια παράσταση που θα γράψει, πάλι, ιστορία και συνεχίζει με μια πορεία σε όλη την Ελλάδα που λαχταράει να ξανασυναντηθεί με τον λατρεμένο τραγουδιστή. 

Μαζί με την πολυμελή ορχήστρα του επί σκηνής, ο σπουδαίος Γιάννης Πάριος θα μας ταξιδέψει στις πιο σημαντικές στιγμές μιας τεράστιας καριέρας, που μας χάρισε αξέχαστες ερμηνείες:

«Ποιος θα συγκριθεί μαζί σου», « Έρχονται στιγμές», «Θα με θυμηθείς», «Κόκκινο Γαρύφαλλο», «Απορώ» και τόσα άλλα, δικά του αλλά και διασκευές αγαπημένων του τραγουδιών.

Για πρώτη φορά στο υπέροχο θέατρο του Παπάγου, στις 25/6 και στις 2/7 στον αγαπημένο του Πειραιά, στο Βεάκειο,  ο Γιάννης Πάριος θα μας συντροφεύσει σε όμορφα βράδια και θα δημιουργήσει μαζί μας τις πιο όμορφες αναμνήσεις. 

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΙΟΥΝΊΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ

Ώρα έναρξης : 21:00

Είσοδος : 20euro (αριθμημένες θέσεις)

Εισιτήρια viva.gr

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΛΊΟΥ

ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ώρα έναρξης : 21:00

Είσοδος : 20euro (αριθμημένες θέσεις)

Εισιτήρια viva.gr

Προπώληση : www.viva.gr ,Δίκτυο Viva, Public

Διοργάνωση – παραγωγή : Live2 Entertainment


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος