Agenda Music

Γιάννης Κότσιρας Live | Καλοκαίρι 2023

Boem Team

Ο αγαπημένος Γιάννης Κότσιρας και οι συνεργάτες του, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους περιοδείας σε Ελλάδα και Κύπρο, έρχονται την Τρίτη 13 Ιουνίου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά. 

Ο χειμώνας που μας πέρασε χάρισε μια καινούργια εμπειρία στον Γιάννη, που μας ταξίδεψε με τη μουσικοθεατρική παράσταση «Κατάστρωμα Α» σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κουτλή και κείμενα του Οδυσσέα Ιωάννου. Οι εξαιρετικά επιτυχημένες παραστάσεις τους ενθουσίασαν το κοινό και απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές.

Το φετινό καλοκαίρι, κι έχοντας στο πλάι του τη Μυρτώ Βασιλείου και τη Δήμητρα Μπουλούζου, ο Γιάννης Κότσιρας θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις, εμπνευσμένες διασκευές, τραγούδια από την τηλεοπτική σειρά «Σασμός», αλλά και τα διαχρονικά λαϊκά τραγούδια που πάντα έχουν τον δικό τους χώρο στις καλοκαιρινές του συναυλίες.

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς Μυρτώ Βασιλείου, που έχει στις αποσκευές της συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες, όπως ο Μάριος Φραγκούλης, ο Μίνωας Μάτσας και η Λίνα Νικολακοπούλου, αλλά και με τη μοναδική της ερμηνεία στη «Φυλακή της Αντιγόνης» σε στίχους Νίκου Γκάτσου και μουσική Νίκου Χιώτογλου, θα φέρει τη δική της χροιά σε αυτές τις καλοκαιρινές συναυλίες με τη φρεσκάδα, τη ζωντάνια και τη ζεστή φωνή της.

Η Δήμητρα Μπουλούζου, μία από τις πιο χαρισματικές ερμηνεύτριες και μουσικούς, έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες και είναι σταθερή συνεργάτιδα του Γιάννη Κότσιρα τα τελευταία πέντε χρόνια. Ξεχωρίζουμε τη συνεργασία τους στο τραγούδι «Πέτρινη Καρδιά», που ακούγεται στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός», αλλά και αυτή με τον Βαγγέλη Μαχαίρα στο τραγούδι «Τα ανάποδα».

Τον Γιάννη, τη Μυρτώ και τη Δήμητρα συνοδεύει μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών:

Πλήκτρα-Ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος 

Μπουζούκι: Βαγγέλης Μαχαίρας

Κιθάρες: Κώστας Μιχαλός 

Τύμπανα: Hρακλής Παχίδης 

Μπάσο: Γιάννης Πλαγιανάκος

INFO

Τρίτη 13 Ιουνίου ο Γιάννης Κότσιρας στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

Μαζί του: Μυρτώ Βασιλείου - Δήμητρα Μπουλούζου

Ώρα έναρξης: 21.30 • Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30

Εισιτήρια:

Α΄ Ζώνη: 20 €

Β΄ Ζώνη: 16 €

Γ΄ Ζώνη: 14 €

Προπώληση: ticketservices.gr • Εκδοτήρια του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά (Ηρώων Πολυτεχνείου, Πειραιάς, τηλ. 210 4143310) 

Συντελεστές:

Επιμέλεια ήχου: Λάμπρος Μπούνας & Στρατής Καραδημητράκης

Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης

Παραγωγή - Διοργάνωση:

Μenta Art Productions


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος