Agenda Theater

ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΛΑ ΠΑΩ? του Ερμόλαου Ματθαίου

Παύλος Λάμπρου

Είσαι Μοναδικός! Η ζωή είναι ωραία! Πίστεψε στον εαυτό σου και όλα μπορούν να συμβούν! Τα εμπόδια είναι μεταμφιεσμένες ευκαιρίες! Η πιο σκοτεινή ώρα της νύχτας είναι λίγο πριν ξημερώσει! Αγάπησε  τον εαυτό σου και θα σε αγαπήσουν αμέσως και οι άλλοι! 

Πως όμως αγαπάς τον εαυτό σου? Πως πιστεύεις σε αυτόν? Πως ανακαλύπτεις την μοναδικότητά του? Πως καταλαβαίνεις ότι η ζωή είναι ωραία? Πως παίρνεις δύναμη να συνεχίσεις όταν είσαι απογοητευμένος από την ζωή και τα βλέπεις όλα μαύρα? 

Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα βασανίζουν την ηρωίδα του έργου αλλά και όλον τον κόσμο ,αιώνες τώρα. Σίγουρα την απάντηση την έχουν οι ειδικοί σκέφτεται ‘εκείνη’ και ζητάει βοήθεια από ‘εκείνον’. 

Αλλά ποιοι τελικά είναι οι «ειδικοί» και ποιος έχει το κλειδί για το νόημα της ζωής? Τι είναι επιτέλους η ευτυχία? Υπάρχει θεός? Ποιος είναι ο σκοπός του ανθρώπου στη ζωή? Ποια είναι η αλήθεια? Από που ερχόμαστε και που πάμε? ... μισό … 2 μπύρες και μια τυροσαλάτα ακόμα αδερφέ!!


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 

Ο Ερμόλαος Ματθαίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Μυτιλήνη. Έχει σπουδάσει παρασκευαστής βιοχημικού εργαστηρίου. Το 2004 αποφοίτησε με άριστα από την Ανωτέρα σχολή δραματικής Τέχνης ‘Μαίρης Βογιατζή Τράγκα’. Το ‘ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΛΑ ΠΑΩ?’ είναι το πρώτο του θεατρικό έργο.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ : 2130-261723

Site : ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΒΙΒΛΙΟ


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος