Agenda Music

GADJO DILO + ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ - Διπλό Παιχνίδι

Boem Team

Οι Gadjo Dilo μαζί με τον τον Βαγγέλη Γερμανό για τέσσερεις μοναδικές εμφανίσεις στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - Παρασκευές 17 & 24 Νοεμβρίου και 1 & 8 Δεκεμβρίου

Όταν οι Gadjo Dilo συνεργάζονται με τον Βαγγέλη Γερμανό και όταν το gipsy swing «μπερδεύεται» με την «Κρουαζιέρα» και τα «Μπαράκια». Οι Gadjo Dilo «πειράζουν» τα τραγούδια του Γερμανού όπως μόνο εκείνοι ξέρουν και προσθέτουν σε αυτά τον χαρακτηριστικό τους swing ήχο. Και ο Βαγγέλης Γερμανός, ερμηνεύει τις «manouche de grec» επιτυχίες των Gadjo Dilo, δίνοντάς τους τη δική του πινελιά.


Οι μελωδίες του πρωτεργάτη κιθαρίστα της gypsy jazz, Django Reinhardt συναντούνται με αυτές των Μανώλη Χιώτη, Βασίλη Τσιτσάνη και Βαγγέλη Γερμανού. Αγαπημένα τραγούδια μας ταξιδεύουν σε άλλες εποχές και μας παρασύρουν να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε παρέα.

Μία γεύση της συνεργασίας αυτής Gadjo Dilo & Βαγγέλης Γερμανός «Ο Κηπουρός»

 

Παρασκευή

17, 24 Νοεμβρίου,

1 & 8 Δεκεμβρίου

Ώρα έναρξης: 22:30

Τιμές

12 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar

14 ευρώ με ποτό στο bar

15 ευρώ με ποτό στο τραπέζι

Προπώληση εισιτηρίων : www.viva.gr, 11876, σε όλα τα καταστήματα Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, viva kiosk, αθηνόραμαgr.

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη

τηλ. 210 9315600

www.gialino.gr 


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος