Agenda Music

Φρόσω Στυλιανού @ Caja de Musica

Boem Team

Η Φρόσω Στυλιανού, έρχεται ξανά στο Caja de Musica, την Πέμπτη, 23 Μαρτίου!

Μετά την επιτυχημένη, πρώτη εμφάνιση στο Caja de Musica, η ομάδα επιστρέφει για ακόμα ένα βράδυ, γεμάτο ελπίδα και συγκίνηση.

Η ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός, μαζί με τους Ανδρέα Αποστόλου, Γιώτη Κιουρτσόγλου και Στέφανο Δημητρίου, θα μας παρασύρουν σε ένα live απελευθερωτικό, ενεργειακά φορτισμένο με στιγμές που δεν λέγονται, παρά μόνο τραγουδιούνται.

H Φρόσω, μετρώντας σημαντικές συνεργασίες στον χώρο και λίγο πριν αναχωρήσει για Κύπρο, για δυο μεγάλες συναυλίες, στο πλευρό του Διονύση Σαββόπουλου, ενώνει ψυχή και φωνή με τους σπουδαίους της συνεργάτες, για να μας καθηλώσουν το βράδυ της Πέμπτης, με διασκευές εκρηκτικές και γενναίες, πλαισιώνοντας, έτσι, τα τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της τραγουδοποιού.

Η Φρόσω περνάει απο τον Τσιτσάνη στον Sting και από την Lara Fabian στη Μαρία Δημητριάδη μέσα απο ηλεκτρικά ηχητικά τοπία και ακραία ερμηνευτικά μονοπάτια.

Το αποτύπωμα των μουσικών εντυπωσιακό, η βόλτα απο την Κύπρο στην Μικρασία κι απο ‘κει στη Σενεγάλη του Youssou N’Dour αβίαστη, ο Μητροπάνος και η Χαρούλα πιο ροκ απο ποτέ, η συγκίνηση και το σμίξιμο, γραμμένα σε κάθε χορδή, σε κάθε καρδιά, σε κάθε ανάσα.

Kλείνοντας με τα λόγια της Φρόσως, «το σήμα είναι καθαρό, η αγκαλιά μεγάλη, και η κλωστή που μας δένει εκεί, να μας κρατάει συντονισμένους στην αγάπη».

Πιάνο – πλήκτρα : Aνδρέας Αποστόλου

Ηλεκτρικό μπάσο: Γιώτης Κιουρτσόγλου

Τύμπανα: Στέφανος Δημητρίου

Επιμέλεια προγράμματος: Φρόσω Στυλιανού

Με την υπoστήριξη της Formiggart

info:

Είσοδος:10€

Caja de musica - Σινώπης 27 & Μιχαλακοπούλου, 115 27

Κρατήσεις: 6944 610061 (12.00 - 21.00) & info@cajademusica.gr


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος