Point Of View

Ένα Χριστουγεννιάτικο Bazaar, ένα δυνατό μήνυμα ζωής

Boem Team

Ιδιαίτερα ρούχα, επώνυμα αξεσουάρ, καλλυντικά, βιβλία και συλλεκτικά αντικείμενα πλημμυρίζουν στις 13 και 14 Δεκεμβρίου τον χώρο του Κέντρου Ζωής (Ιερά Οδός 42), ΜΚΟ για την υποστήριξη όσων ζουν με HIV/AIDS, με αφορμή το Χριστουγεννιάτικο bazaar-θεσμό που διοργανώνει και φέτος. To bazaar έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό για το Κέντρο Ζωής. Όλα αυτά τα χρόνια στέλνει ένα δυνατό μήνυμα ζωής, αλληλεγγύης και ελπίδας που σήμερα έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Ταυτόχρονα, είναι μια μεγάλη πηγή εσόδων, μια πηγή ζωής για την οργάνωση, γι’ αυτό και οι διοργανωτές του στέλνουν ανοιχτή πρόσκληση προς όλους.

Ξεχωριστά σχέδια, έντονα χρώματα και μια μεγάλη συλλογή αντικειμένων εξαιρετικής ποιότητας σε τιμές κόστους περιμένουν τους παλιούς αλλά και νέους φίλους του bazaar, καθώς και δώρα-έκπληξη μέσω της λαχειοφόρου αγοράς. Όλα τα προϊόντα είναι προσφορά από επώνυμους Ελληνικούς και ξένους οίκους μόδα. 

Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Κέντρο Ζωής

Ιερά Οδός 42, 1ος όροφος, Κεραμεικός

Ώρες 10.00- 18.00

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση για το θέμα του HIV/AIDS που μας αφορά όλους και ταυτόχρονα η οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Ζωής για την σωστή και αποτελεσματική λειτουργία του.

Πληροφορίες: 210 72 57 617/ www.kentrozois.gr / info@kentrozois.gr

Το Κέντρο Ζωής ιδρύθηκε το 1991 και είναι ένα αναγνωρισμένο, μη κερδοσκοπικό σωματείο το οποίο προσφέρει υπηρεσίες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών των ατόμων που ζουν με hiv/aids.

Ενδεικτικά τα προγράμματά του περιλαμβάνουν: Κοινωνική, ψυχολογική και νομική υποστήριξη, Πρόγραμμα συντροφικότητας στο σπίτι και στο νοσοκομείο, Πρόγραμμα ενημέρωσης, Το Κέντρο Ζωής στηρίζεται στην ιδιωτική πρωτοβουλία.


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος