Agenda Music

Elif Sannchez | Mi Voz

Boem Team

Η Elif Sanchez κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ της "Mi Voz", το οποίο αποτελείται από 11 τραγούδια σε παραγωγή του διάσημου συνθέτη, κιθαρίστα και παραγωγού Javier Limon, ο οποίος έχει κερδίσει 11 βραβεία Grammy κι έχει περισσότερους από 20 χρυσούς και πλατινένιους δίσκους και το οποίο άλμπουμ βρίσκεται σε όλες τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες από την Pasion Turca.

Το μουσικό ταξίδι της Elif Sanchez ξεκινά από την πατρίδα της την Κωνσταντινούπολη. Αρχικά έγινε δεκτή από το Istanbul University State Conservatory. Συνέχισε την μέση κι ανώτερη εκπαίδευση, με ειδίκευση στο όμποε και το Αγγλικό κόρνο. Το 2013 έγινε δεκτή από το Berklee College of Music με υποτροφία και σπούδασε Jazz όμποε και φωνητική, με ειδίκευση στην ερμηνεία και την Μουσική Βιομηχανία σαν δευτερούσουσα επιλογή. Αποφοίτησε από το Berklee, κερδίζοντας το 2017 τα Bill Pierce Award και Mediterranean Music Institute Award. Τράβηξε το ενδιαφέρον του παγκόσμια διάσημου συνθέτη, κιθαρίστα και παραγωγού Javier Limon με το γκρουπ της "Mediant Collective" που είχε δημιουργήσει το 2015. Την κάλεσαν στο "Refuge of Sound" σαν προσκεκλημένη καλλιτέχνιδα. Η Elif Sanchez κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ με τίτλο το όνομά της το 2021. Το δεύτερο άλμπουμ της με τίτλο "Mi Voz" αποτελείται από 11 τραγούδια, με τα 7 από αυτά να είναι συνθέσεις του Javier Limon, τα 2 διασκευές Ισπανικών τραγουδιών “Dos

Gardenias” και “Perfidia”, το “Vuelve (Kurşun Adres Sormaz Ki)” ντουέτο με τον Τούρκο τραγουδιστή Kenan Doğulu και το “Amanecer (Gel Ey Seher)” στα Ισπανικά. 

Η Elif Sanchez αναφέρει, “ Κυκλοφόρησα το πρώτο μου άλμπουμ τον Οκτώβριο του 2021, όπου είχα ένα Ισπανόφωνο τραγούδι στο τέλος του άλμπουμ. Το έστειλα στον Javier για να μου την γνώμη του και εκείνος το αγάπησε. Μου είπε ότι θα ήθελε πολύ να κάνει την παραγωγή στο επόμενο άλμπουμ. Μετά από μήνες δουλειάς δημιουργήσαμε ένα πολύ όμορφο άλμπουμ για το οποίο είμαι υπερήφανη. Ο Javier συνέθεσε εξαιρετικά τραγούδια κι εγώ τα τραγούδησα με την καρδιά μου. Επισκέφτηκα ένα διαφορετικό μέρος του κόσμου με αυτό το άλμπουμ, αλλά όπως κάνω πάντα είχα και τον τόπο καταγωγής μου μαζί, την Τούρκικη πλευρά μου. Αναμίξαμε καλαίσθητα την Ισπανική μουσική με το δικό μου στυλ, κι αυτό νομίζω ότι κάνει αυτό το άλμπουμ τόσο ιδιαίτερο”.

Το πρώτο σίνγκλ του άλμπουμ το "A Veces" με την μοναδική ερμηνεία της Sánchez και στίχους, μουσική και ενορχήστρωση του Javier Limón, υπάρχει τώρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Το βίντεο του τραγουδιού έχει σκηνοθετήσει ο Gökhan Özdemir. “Στο βίντεο ο συνθέτης περιγράφει την διαδικασία συγγραφής ενός τραγουδιού, αναζητώντας τους τρόπους που θα εκφράσει τα συναισθήματά του. Το βίντεο επικεντρώνεται στην σημασία των συναισθημάτων κι όχι συγκεκριμένων ανθρώπων. Έχουμε μια γυναίκα που γράφει για την αγάπη, σκεπτόμενοι δυο φανταστικούς άντρες με διαφορετικούς χαρακτήρες” λέει η Elif.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Elif Sanchez: Pasion Turca PR Manager – Hakan Akoğlu - hakan@pasionturca.net - +90533 499 41 49 - +90212 2744348 

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος