Ελένη Αράπογλου | Dreams, reality & the magic in between!

Boem Team

Η Ελένη Αράπογλου είναι μια δημιουργός κι ερμηνεύτρια που τα τελευταία χρόνια καθιερώθηκε και ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην καρδιά της μουσικής, την Νέα Υόρκη. Μέσω των συνεργασιών της με τον μεξικανό τραγουδοποιό Leonel Garcia και την Αμερικανο-Κροάτισα βοκαλίστρια Thana Alexa, έχει ήδη προταθεί για Grammy και Latin Grammy!  Η πολύ σημαντική αυτή καλλιτέχνης,  έρχεται στο Half Note στις 23 Φεβρουαρίου για να μας ταξιδέψει σε μελωδίες της Λατινικής Αμερικής, σε μονοπάτια της τζαζ, σε αγαπημένα ελληνικά τραγούδια, αλλά και στις προσωπικές της συνθέσεις.

Mε το δικό της ξεχωριστό χρώμα ερμηνεύει κλασικά τραγούδια των Beatles, της Nina Simone, της Billie Holiday, του Camaron de Isla, του Juan Luis Guerra κ.ά.

Η Ελένη αγαπά τον αυτοσχεδιασμό, την έκπληξη της ζωντανής παράστασης, συνδυάζοντας αρμονίες και ρυθμούς μέσα από ένα μουσικό ταξίδι με στίχους που μιλούν για το πέρασμα του χρόνου, τα όνειρα και τη φαντασία!

Έχει εμφανιστεί σε διεθνή φεστιβάλ με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως ο Ισραηλινός jazz πιανίστας Shai Maestro, ο Ισπανός flamenco πιανίστας Daniel Garcia Diego κ.α., Παράλληλα, από το 2017 η Ελένη συνεργάζεται με το Carnegie Hall ως συνθέτρια και Teaching Artist, με το El Sistema Greece, καθώς και με τον Bobby McFerrin στα workshop Circlesongs!

Παρέα με μια ομάδα πολύ δημιουργικών μουσικών όπως ο Μιχάλης Τσιφτσής στην κιθάρα, ο Γιάννης Παπαδόπουλος στα πλήκτρα, ο Γρηγόρης Θεοδωρίδης στο κοντραμπάσο και ο Δημήτρης Κλωνής στα τύμπανα, μας υπόσχεται μια βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη!!

HALF NOTE JAZZ CLUB

Τριβωνιανού 17, Μετς

Προπώληση: www.viva.gr,

Πληροφορίες  & Κρατήσεις: 210 921331

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 

Τετάρτη 21:30

Γενική Είσοδος: 12 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες: www.halfnote.gr & 2109213310


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος