Point Of View

Έεεερχεται… Όχι ΠΑΛΙ!

Boem Team

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικιά μας θα ‘ναι. Μπορεί φέτος να ‘ναι και με… χιόνια, όπως το πάει ο καιρός. Να λοιπόν που έφτασε αυτή η περίοδος που οι ερωτευμένοι αγαπούν να… αγαπούν κι οι υπόλοιποι, οι πιο κυνικοί, να κράζουν. Σε όποια πλευρά κι αν συντάσσεται ο καθένας, το σίγουρο είναι ότι δεν πρωτοτυπεί. Οι ερωτιάρηδες κλισέ. Οι «αντιφρονούντες» ακόμη πιο πολύ! 

Κι εσύ κάπου στη μέση λλλίγες μέρες πριν την 14η Φλεβάρη, ετοιμάζεσαι να κόψεις μία προς μία τις φλέβες σου. Αρκουδάκια, λουλούδια σε μπουκετάκια, καρδουλίτσες, κόκκινα βρακάκια και λοιπά σκατουλάκια «κυριαρχούν» σε βιτρίνες, μαγαζιά, τηλεοράσεις, sites κ.λπ. Παθαίνεις φώτο-επιληψία από την «κοκκινίλα», ζαλίζεσαι από τις αναθυμιάσεις των λουλουδιών που ανταλλάσουν οι «ερωτευμένοι». Αν λιγώνεσαι από τις ταινίες που κυκλοφορούν στους σινεμάδες και δείχνουν οι τηλεοράσεις σε καταλαβαίνω φίλε μου (κυρίως) και φίλη μου (δευτερευόντως). Αν βγάζεις τα εσωτερικά του στομαχιού σου με τα status στο Facebook που ορκίζονται «αιώνια αγάπη» και μετά αρχίζει η κρεβατομουρμούρα, σκέψου τα «γιατί ρε μαλάκα έκανες like στην  photo της τάδες;» που ακολουθούν τις επόμενες μέρες.

Κρίμα που φέτος Βαλεντίνος και Τσικνοπέμπτη δεν πέφτουν together. Τουλάχιστον τα πάντα θα καλύπτοντας από την… τσίκνα της μέρας. Ως γνωστόν, με τον έρωτα οι περισσότεροι τα βάζουμε, με το φαγητό κανείς. O.k. από… Δευτέρα!

Κι αν σας γίνει η ερώτηση-κόλαφος των ημερών: «Εσύ τι θα κάνεις τη μέρα των Ερωτευμένων;». Η σωστή απάντηση είναι:; «Υπομονή μέχρι να ‘ρθει η 15η». Τι όχι; Πιστεύετε στον έρωτα; Καλά να πάθετε… Κι εγώ!


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος