Agenda Music

Dimitris Tsakas Group | Ballads, Blues & Poems

Boem Team

Οι Νότες Γίνονται Λόγια και η Μουσική Γίνεται Ποίηση.

Ο Δημήτρης Τσάκας με το group του έρχονται στο Half Note Jazz Club, την Τετάρτη 10 Απριλίου, για μια μοναδική βραδιά που θα μας μεταφέρει σε έναν μαγικό κόσμο μουσικής, ποίησης και τζαζ. 

Υπό την επιμέλεια του Δημήτρη Τσάκα, η φωνή της Αναστασίας Κωνσταντινίδου, η κιθάρα του Άλκη Νίλεντ, το κοντραμπάσο του Κίμωνα Καρούτζου, τα ντραμς του Αλέξανδρου Δράκου Κτιστάκη και το σαξόφωνο του πολυπράγμονα τζαζίστα, θα δημιουργήσουν μια απαράμιλλη συνθετική εμπειρία.

Ο Δημήτρης Τσάκας  είναι σαξοφωνίστας και συνθέτης και ένας  από τους σημαντικότερους μουσικούς της Ελληνικής τζαζ σκηνής. Έχει συνεργαστεί με τον Βαγγέλη Παπαθανασίου σαν σολίστας στο “Blade Runner anniversary album” καθώς και στο “The Stephen Hawking tribute”. Έχει συνεργαστεί   με ορχήστρες όπως η ΚΟΑ, η Συμφωνική και η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ με την οποία  και παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το “Charlie Parker with strings” καθώς και σαν σολίστας στην  συμφωνική version του εμβληματικού “Dark side of the moon” των Pink Floyd με μεγάλη επιτυχία.

Επιμελείται  μια σειρά από  μουσικές εκδηλώσεις στο Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, καθώς και τις τζαζ εκδηλώσεις του μουσείου του ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή. Έχει στο ενεργητικό του τρία  άλμπουμ: “Growing up”, “A mαn dreams” και το “Back of Beyond” που κυκλοφόρησε το 2021.

Το καινούργιο του προσωπικό άλμπουμ πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2024.

Αναστασία Κωνσταντινίδου – φωνή 

Άλκης Νίλεντ – κιθάρα 

Κίμωνας Καρούτζος – κοντραμπάσο

Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης – ντραμς 

Δημήτρης Τσάκας – σαξόφωνο – φλάουτο 

Info

DIMITRIS TSAKAS GROUP 

BALLADS, BLUES & POEMS

ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  Έναρξη 21:30

Half Note Jazz Club  Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310

Τιμές εισιτηρίων: από 12 €

Προπώληση: more.com, halfnote.gr

Πληροφορίες: 210 9213310

*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.

*Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος