Agenda Music

Δημήτρης Κάσσαρης | Το Μέσα Μου Φως

Boem Team

Κυκλοφόρησε το νέο πολυσυλλεκτικό άλμπουμ “Το Μέσα Μου Φως” του τραγουδοποιού, τραγουδιστή και συγγραφέα Δημήτρη Κάσσαρη, από την FM Records στις σημαντικότερες πλατφόρμες και σύντομα σε φυσικό δίσκο cd.

Όπως γράφει ο ίδιος ο δημιουργός: 

“Οκτώ τραγούδια μου σαν κεράκια που τα ανάβω ένα ένα στη σωστή ώρα για να φωτίσουν άπλετα “Το μέσα μας φως”, της αλληλεγγύης, της ενσυναίσθησης και της ανθρωπιάς. Εκείνο το φως που μέσα “σε άγρια μαύρη εποχή” αν καταφέρεις να το διατηρείς αναμμένο, χαμογελάς στη ζωή με ευγνωμοσύνη”.

Ερμηνεύουν oι: Γιώργος Νταλάρας, Ρίτα Αντωνοπούλου, Ηρώ Σαΐα, Νίκος Ανδρουλάκης, Πέννυ Μπαλτατζή και ο Δημήτρης Κάσσαρης.

Ενορχήστρωση και επιμέλεια παραγωγής: Νίκος Ξύδης

Συμμετέχουν εξέχοντες μουσικοί όπως οι: Νεοκλής Νεοφυτίδης, Μανώλης Ανδρουλιδάκης, Θύμιος Παπαδόπουλος, Θανάσης Σοφράς,  Τάσος Αθανασιάς,  Νίκος Παπαναστασίου, κ.ά.

Στίχοι: Από τα οκτώ τραγούδια του δίσκου, τέσσερα είναι σε στίχους του ίδιου του Δημήτρη Κάσσαρη. Δύο του στιχουργού Ηλία Μάστορη και από ένα του ραδιοφωνικού παραγωγού Γιάννη Παπουτσάκη και της συγγραφέως Εύης Τσιτιρίδου Χριστοφορίδου.

Τα τραγούδια του άλμπουμ  τα βρίσκετε την ιστοσελίδα της FM Records, στο Youtube και στο Spotify.


Σύντομο Βιογραφικό του Δημήτρη Κάσσαρη

Σύντομο μουσικό βιογραφικό

Ο Δημήτρης Κάσσαρης κατάγεται από τη Μυτιλήνη. Είναι τραγουδοποιός, τραγουδιστής και συγγραφέας. Έχει γράψει και έχουν εκδοθεί παιδικά του βιβλία, καθώς και συλλογές με στίχους και ποιήματα. Σπούδασε θεωρητικά της μουσικής και κλασικό τραγούδι.

Εργάσθηκε στην Εθνική Λυρική Σκηνή ως βαρύτονος στη χορωδία και ως πρωταγωνιστής σε έργα musical και σε παιδικά, σε σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη και άλλων σκηνοθετών.

Ως τραγουδοποιός: Τραγούδια του σε δίσκους έχουν τραγουδήσει οι: Γιώργος Νταλάρας, Ρίτα Αντωνοπούλου, Ηρώ Σαϊα, Κώστας Θωμαΐδης, Βασίλης Λέκκας, Πέννυ Μπαλτατζή, Θέμης Ανδρεάδης, Γεωργία Βεληβασάκη, και Νίκος Ανδρουλάκης.

Ως τραγουδιστής: Συνεργάσθηκε με συνθέτες όπως οι: Γιάννης Σπανός, Μάριος Τόκας, Χρήστος Λεοντής, Γιώργος Χατζηνάσιος, Νίκος Ξανθούλης, Πηγή Λυκούδη και Αρετή Κοκκίνου, με συναυλίες σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό.

Ως συγγραφέας: Υπό έκδοση βρίσκεται ένα νέο παιδικό του βιβλίο, εικονογραφημένο με ένθετο cd


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος