Internal Interviews

Διαγωνισμός ... Great Escape ... Ονόματα Νικητών

Boem Team

Το Great Escape είναι ένα ζωντανό παιχνίδι απόδρασης το οποίο σε ταξιδεύει ενώ ταυτόχρονα δοκιμάζει τις ικανότητες αντίληψης ενός ατόμου, όντας μέλος μιας ομάδας. Η ομάδα, η οποία αποτελείται από δύο έως πέντε άτομα, “κλειδώνεται” μέσα σε ένα θεματικό δωμάτιο. Ο σκοπός της είναι να καταφέρει να δραπετεύσει μέσα στον προκαθορισμένο χρόνο, λύνοντας μια σειρά από γρίφους χρησιμοποιώντας το μυαλό και τις 5 αισθήσεις.

Στα δωμάτια διαφυγής μπορεί να παίξει κανείς από 12 έως 112 ετών και αυτό διότι δεν είναι παιχνίδι ικανοτήτων, αλλά παιχνίδι σκέψης….Η ομάδα του Great Escape rooms έχει δημιουργήσει πρότυπα δωμάτια διαφυγής τα οποία θα σας ταξιδέψουν σε έναν φανταστικό κόσμο για μια ολόκληρη ώρα.

Αν κατά τη διάρκεια που θα βρίσκεστε μέσα στα δωμάτια διαφυγής κάποιοι γρίφοι σας φαίνονται “άλυτοι” έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε βοήθεια από τον game master του παιχνιδιού.

Την Πέμπτη 30/04/2015 στις 17:00 καλεσμένος στην εκπομπή "Τι Φαρμάκι ... Τι Καϊμάκη" με την Κέλλυ Καϊμάκη, είναι ο Σάκης Γαλανάκης. Θα μιλήσουν για Great Escape και όχι μόνο. 

Δύο (2) μεγάλοι τυχεροί θα κερδίσουν από ένα free game αλλά και όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν μία έκπτωση 20%.

Όροι Συμμετοχής : Στέλνετε e-mail στο info@boemradio.com με την ένδειξη : Great Escape και τα στοιχεία σας. Λήξη διαγωνισμού στις 30/04/2015 στις 16:00.

Νικητές 

1. Κων/να Ζιώγα

2. Νάσια Λάγαρη

Όλοι οι συμμετέχοντες κέρδισαν έκπτωση 20% σε δωμάτιο επιλογής τους. 

Ηχογραφημένη Εκπομπή

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος