Agenda Music

Δεν ήμουνα ποτέ εδώ

Boem Team

Με αφορμή την πρόσφατη έκδοση του νέου άλμπουμ  «Δεν ήμουν ποτέ εδώ», σε στίχους Θοδωρή Γκόνη και μουσική Χρίστου Θεοδώρου από την Μικρή Άρκτο, οι δύο δημιουργοί συναντιούνται στη σκηνή του Αθηναϊκού Καφεθεάτρου, σε τρεις μουσικές παραστάσεις  με συνοδοιπόρους δύο εξαιρετικούς νέους ερμηνευτές, τον Πάρι Κιμιωνή και την Εμμανουέλα Νινιράκη αλλά και εκλεκτούς καλεσμένους: την Γιώτα Νέγκα, τον Παντελή Θαλασσινό, τον Φώτη Σιώτα και την    Ιουλία Καραπατάκη.

Τίτλος της παράστασης, «Δεν ήμουνα ποτέ εδώ - Τα τραγούδια του Θοδωρή Γκόνη δια χειρός Χρίστου Θεοδώρου στο Αθηναϊκό Καφεθέατρο» - ένα μουσικό ανθολόγιο της έως σήμερα τραγουδοποιίας του σημαντικού στιχουργού με τον συνθέτη Χρίστο Θεοδώρου στο πιάνο και στη μουσική επιμέλεια του αφιερώματος και με φωνές νέων ερμηνευτών αλλά και γνωστών και αγαπημένων φίλων-συνεργατών του.

Τραγούδια που συνυπέγραψε  ο Θοδωρής Γκόνης με σημαντικούς συνθέτες (Ν. Ξυδάκη, Χρ. Νικολόπουλο, Π. Θαλασσινό, Σ. Ξαρχάκο, Ο. Περίδη, Σ. Μάλαμας, Γ. Ανδρέου, Φ. Σιώτα κ.α)  θα πρωταγωνιστήσουν στο Αθηναϊκό Καφεθέατρο και φυσικά τραγούδια από την πρόσφατη συνεργασία του στιχουργού με τον συνθέτη.

Τρεις βραδιές γεμάτες μουσική και τραγούδια που συνεχίζουμε να τραγουδάμε, για λόγους καρδιάς και με ισχυρό λόγο:                                 το λόγο του αγαπημένου στιχουργού.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Τίτλος μουσικής παράστασης

«Δεν ήμουνα ποτέ εδώ»

Ερμηνεύουν: Πάρις Κιμιωνής, Εμμανουέλα Νινιράκη & Στράτος Γκρίντζαλης

Συμμετέχουν 

Γιώτα Νέγκα (4/3)

Παντελής Θαλασσινός & Φώτης Σιώτας (11/3)

Ιουλία Καραπατάκη (18/3)

Ενορχήστρωση: Χρίστος Θεοδώρου

Μουσικοί:

Χρίστος Θεοδώρου, πιάνο

Στράτος Γκρίντζαλης, μπουζούκι, μαντολίνο, λαούτο

Φωτογράφηση: Νίκος Κοκαλιάς

Artwork: Ανδρέας Γεωργιάδης

Αθηναϊκό Καφεθέατρο

Κοδριγκτώνος 2, Πεδίο του Άρεως, Αθήνα 

Αγορά εισιτηρίων :  viva.gr και στο 211.1000.365

Για ομαδικές κρατήσεις : Κώστας Μπάλτας 211.102.6277

Εισιτήριο θεάματος : 15€, 13€ (δεν περιλαμβάνει ποτό)

Hμέρες παραστάσεων :  Σάββατο 4, 11 & 18 Μαρτίου 2023

Ώρα έναρξης : 21.00 

Διάρκεια : 2 ώρες 

Παραγωγή : Μικρή Άρκτος


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος