Agenda Music

Δανάη Παπαδοπούλου | Τρίτος Γύρος

Boem Team

Η Δανάη Παπαδοπούλου, η ολοκληρωμένη νέα τραγουδοποιός που εντυπωσιάζει από το πρώτο άκουσμα με την αέρινη φωνή της, τη μουσική της -που κρύβει επιρροές από τον κινηματογράφο, τη λαϊκή παράδοση και τη Τζαζ- και με τους επιδραστικούς στίχους των τραγουδιών της, έρχεται την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στη νέα μουσική σκηνή της πόλης, στο Caja de Musica, για πρώτη φορά.

Στην εμφάνισή της αυτή, μαζί με τους μοναδικούς σολίστες μουσικούς που απαρτίζουν την μπάντα της, θα παρουσιάσει τις δικές της δημιουργίες που έχουν αγαπηθεί ήδη, θα αποκαλύψει το μουσικό της στίγμα και θα αναδείξει τον ήχο που φέρνει ως πρόταση στον μουσικό μας κόσμο.

Τη βραδιά αυτή, όμως, θα ακούσουμε και την προσέγγισή της σε αγαπημένα μας τραγούδια νέων Ελλήνων δημιουργών, τραγούδια που έχει αγαπήσει η ίδια και που θα μοιραστεί μαζί μας με τη φρεσκάδα και τη δεξιοτεχνία των εξαίρετων μουσικών της, που ο καθένας τους έχει την δική του ιστορία στις εκτελέσεις που αγαπήσαμε.

Η ξεχωριστή προσέγγιση της ελληνικής -και ιδιαίτερα της παραδοσιακής μουσικής- που έχει ζήσει γενναιόδωρα η Δανάη Παπαδοπούλου, και που θα μοιραστεί μαζί μας, είμαστε σίγουροι πως θα μας χαρίσει μια αξέχαστη βραδιά.

Σας περιμένουμε!

Μαζί της οι μουσικοί:

Διονύσης Θεοδώσης - κλαρίνο

Πασχάλης Παπαζούδης - πιάνο

Άγης Παπαπαναγιώτου κοντραμπάσο

Μιχάλης Μπακάλης - κρουστά

Επιμέλεια παραγωγής: Formiggart

info:

Είσοδος: 8€

Caja de musica - Σινώπης 27 & Μιχαλακοπούλου, 115 27

Κρατήσεις: 6944 610061 (12.00 - 21.00) & info@cajademusica.gr


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος