Agenda Music

D. Vassilakis & Son with Gilad Atzmon

Boem Team

Ο Δημήτρης και ο Νέστορας Βασιλάκης (πατέρας και γιος) συναντούν τον σπουδαίο  σαξοφωνίστα Gilad Atzmon για μία μοναδική βραδιά στη σκηνή του Half Note.

Μαζί με ένα εξαιρετικό τρίο αποτελούμενο από τους Billy Pod aka Βασίλης Ποδαράς στη ντραμς, τον Μάνο Λούτα στο μπάσο και τον Μάνο Σαριδάκη στο πιάνο, παρουσιάζουν νέες ενορχηστρώσεις σε jazz standards.

Ένα πρόγραμμα φτιαγμένο για μια εκρηκτική νύχτα των «3 TENORS» στο Half Note!

Ο Δημήτρης Βασιλάκης και ο Gilad Atzmon γνωρίζονται καλά από το Φεστιβάλ Τζαζ του Λονδίνου, πριν από χρόνια, ενώ το φθινόπωρο που μας πέρασε, ο Gilad συναντήθηκε με τον Νέστορα στην Αθήνα για να τον βοηθήσει να προετοιμαστεί για τις επερχόμενες σπουδές του στη διάσημη Guildhall School of Music & Drama.

Ο Δημήτρης συνεργάζεται στενά με τον Μάνο Σαριδάκη, τον Μάνο Λούτα και τον Billy Pod,, ο οποίος έχει παίξει μαζί με τον Gilad σε σημαντικά club του Λονδίνου στο Λονδίνο καθώς και με τον Νέστορα σε συναυλίες και ηχογραφήσεις.

Ο Gilad Atzmon είναι επίσης γνωστός για τις απόψεις του για τη ζωή και την πολιτική, ενώ ο Δημήτρης Βασιλάκης έχει εκδώσει 2 βιβλία ποίησης συνδυάζοντας συχνά την τζαζ με την ποίηση.

Μια βραδιά απόλυτης τζαζ «δημοκρατίας» για 3 τενόρο σαξοφωνίστες, παλιότερης και νέας γενιάς.

ΙNFO

HALF NOTE JAZZ CLUB

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Τριβωνιανού 17, Μετς

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 9213310 | Προπώληση: www.viva.gr

Ώρα έναρξης: 21.30 Οι πόρτες ανοίγουν μία ώρα πριν την έναρξη της παράστασης.

Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ (μπαρ), 15 ευρώ (τραπέζι)

*Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό

Οι θέσεις διαμορφώνονται την ημέρα της παράστασης ανάλογα με τις κρατήσεις.

Η κατανάλωση ποτού δεν είναι υποχρεωτική

Στον χώρο απαγορεύεται το κάπνισμα

Οι τηλεφωνικές κρατήσεις επιβεβαιώνονται την ίδια μέρα και η προσέλευση θα πρέπει να γίνεται 20′ πριν την έναρξη του προγράμματος για να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας.

Το Half Note διατηρεί το δικαίωμα να παραχωρήσει τη θέση σας 15′ μετά την έναρξη του προγράμματος σε περίπτωση μη έγκαιρης προσέλευσης.


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος