Agenda Music

Christos Tambouratzis | Project Live

Boem Team

Ο Κιθαρίστας και συνθέτης Χρήστος Ταμπουρατζής ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα τη δεκαετία του '80 με διάφορα γκρουπ σε γνωστές μουσικές σκηνές της εποχής.

Συνεργάστηκε με πολλούς Έλληνες και Ξενους καλλιτέχνες για πολλά χρόνια σε ζωντανές εμφανίσεις και ηχογραφήσεις, ενώ συνθετικά έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους εγχώριους ερμηνευτές .

Η προσωπική του δισκογραφία περιλαμβάνει 8 Project’s : "Mirror", "Back Seat", "Symmetry of Mind", "Cargo", "The Other Side of My Soul", "I Won’t be Broken", "Cell", "Moment inTime" .

Από το 2018 έως σήμερα έχει βραβευτεί με 5 Global Music Awards .

Συνεργασίες με Μουσικούς και Τραγουδιστές παγκοσμίου κλάσης όπως :

Francis Hylton (Incognito), Phillip Brandon, Mohini Day, Abhijith P S Nair, Mihail Yoosivof, Blue Raspberry, Haig Yazdjian, Thomas Mooter, Pandelis Stoikos, Tony Lakatos , Juliana da Silva κ.λ.π.

Από το Νοέμβριο ξεκινάει εμφανίσεις παρουσιάζοντας αποσπάσματα από όλα τα Projects όπως και από το νέο του Ε.P που έρχεται τον επόμενο μήνα "More Than a Day".

Μουσικοί:

Γιώργος Μανιάτης: Drums

Χρήστος Κεχρής: Bass

Μάκης Τσακαλίδης: Keys

Μαζί του οι εξαιρετικές Τραγουδίστριες : Marianna Seas, Sofia Kamina, Antonia Mavronikola.

Caja de musica | Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 21.00

Είσοδος: 10€

Κρατήσεις: 6944 610061 (12.00 -21.00)

Event

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος