Internal Interviews

Χρήστος Αρμάντο Γκέζος @ Boem Radio

Έφη Μπουτσικάρη

Πριν ενάμιση χρόνο στο καθιερωμενο ετήσιο φεστιβάλ βιβλίου στο Ζάππειο, στο σταντ βιβλίων των εκδόσεων Μεταίχμιο, στάθηκα μπροστά σε ένα βιβλίο που με κέρδισε με το «εξωτικό» όνομα του συγγραφέα (Αυτό το Αρμάντο με ταξίδεψε πίσω στις αθώες εκείνες εποχές της εφηβείας μου που μετά το σχολείο έβλεπα μανιωδως λάτιν τηλενουβέλες) και τον μάλλον πολυσήμαντο τίτλο του, «Χάθηκε βελόνι». Το βιβλίο αυτό, στάθηκε η αφορμή, να ψάξω περισσότερες πληροφορίες για τον νεαρό βραβευμένο συγγραφέα/τοπογράφο μηχανικό, και να διαπιστώσω γλυκόπικρα (θα καταλάβετε γιατί στην συνέντευξη μας που θα ακολουθήσει) πως έχουμε ενα βασικό κοινό σημείο αναφοράς: την μετανάστευση στην Λακωνια μέσα στην δεκαετία του 90. 

Γίναμε “φίλοι” στο Facebook, του ζήτησα η ίδια να βρεθούμε απο κοντά (ήθελα διακαώς και αφιέρωση στο βιβλίο να τα λέμε και αυτά) αφού τον απολάμβανα στις διάφορες έξυπνες και στοχευμένες αναρτήσεις του γύρω από την πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας, με ένα ιδιαίτερο χιούμορ που μόνο ένα λιοντάρι σε ένα άλλο λιοντάρι μπορεί να αναγνωρίσει άμεσα. 

Αυτή την Κυριακή λοιπόν, 4 Ιουνίου και ώρα 21.00  στην Κυριακάτικη εκπομπή μας με τον Παύλο Λάμπρου, έχουμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε στα μικρόφωνα του Boem Radio τον Χρήστο Αρμάντο Γκέζο.

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος