Agenda Music

Χριστίνα Γκόλια / Τραγουδά τη ζωή

Boem Team

"Σε μια εποχή που όλα μοιάζουν "σκούρα" και μάταια ,εμείς ερχόμαστε να δώσουμε χρώμα,φως και αισιοδοξία στις καρδιές σας!Ελάτε να τραγουδήσουμε μαζί τη 'ζωή΄ και να ανακαλύψουμε παρέα το νόημά της". 

Στο πλαίσιο των μουσικών παραστάσεων "Βραδιές κάτω από τη γέφυρα", τη Κυριακή 6 Φεβρουαρίου  στο Θέατρο Κάτω από τη Γέφυρα, η Χριστίνα Γκόλια παρουσιάζει μία καινούργια πρωτότυπη μουσική παράσταση, εστιασμένη στην ομορφιά της ζωής, μέσα από ιδιαίτερα κείμενα και  ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια παλαιότερης και σύγχρονης εποχής,καθώς και επιτυχίες από την δισκογραφία της.

Μαζί της 4 ταλαντούχοι μουσικοί που πλαισιώνουν την παράσταση.

Κιθάρα Δημήτρης Παπαλάμπρου

Μπάσο Alfonso Nuzzolo

Σαξόφωνο Κώστας Στάικος

Ντράμς Κώστας Χριστοδούλου

Κείμενα Δημήτρης Παπαλάμπρου

Μουσική επιμέλεια Χριστίνα Γκόλια

Σχεδιασμός Ήχου/ Φώτων: Γιάννης Βαφειάδης

Η Χριστίνα γεννήθηκε στην Ελασσόνα Θεσσαλίας. Σπούδασε θέατρο (δραματική σχολή Βεάκη), φωνητική και τραγούδι. Η πορεία της σηματοδοτείται από μια δυναμική δράση στο χώρο του θεάτρου της τηλεόρασης και του κινηματογράφου με σημαντικές συνεργασίες με καταξιωμένους ηθοποιούς  όπως η Λυδία Κονιόρδου ο Γιάννης Μπέζος ο Γιάννης Ζουγανέλης. ο Γιώργος Παρσαλάκης,ο Τάσος Χαλκιάς η Μπέσυ Μάλφα και βραβευμένους σκηνοθέτες όπως ο Κώστας Κουτσομύτης. 

Εχει επίσης πλούσια δράση στον χώρο της μουσικής όπου δραστηριοποιείται σάν τραγουδίστρια σε Αθηναικές και όχι μόνο μουσικές σκηνές 

Τον Νοέμβριο του 2016 συμμετείχε με την μουσική της ομάδα σε Αγγλικό Φεστιβάλ στο O2 Academy Islington στο Λονδίνο.

Εχει δώσει συναυλία επίσης στο Διεθνές Φεστιβάλ κινηματογράφου στο Ναύπλιο τον Οκτώβρη του 2018 ,όπως και στο Φεστιβάλ Ηράκλεια 2018 ¨Η Γυναίκα είναι τέχνη",στο φεστιβάλ Ρεματιάς 2021 "Νύχτες αλληλεγγύης,στο φεστιβάλ δημου Κηφισιάς 'Μενάνδρεια 2021" κ.α. 


ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ

21/04/2021 Κυκλοφορεί σε digital single "Σε μισώ" από την Heaven music.Ακουστική διασκευή του γνωστού τραγουδιού "Σε μισώ" 

που τραγούδησε σε πρώτη εκτέλεση η Σοφία Βέμπο,σε μουσική Μιχάλη Σουγιούλ και στίχους Γιώργου Γιαννακόπουλου και Αλέκου Σακελλαρίου. 

16/06/2020 Κυκλοφορεί το digital single “Στα παλιά μου τα παπούτσια” από την Heaven music.” Ενα pop-swing δροσερό χαρούμενο τραγούδι, σε στίχους και μουσική της Χριστίνας Γκόλια και του Alfonso Nuzzolo, σε ενορχήστρωση του Alfonso Nuzzolo.

18/12/2018 κυκλοφορεί το Άλμουμ ¨Πεταλούδα¨με 10 τραγούδια από Έλληνες και Άγγλους δημιουργούς μαζί με 2 διασκευές γνωστών ελληνικών τραγουδιών από τη Heaven Music.

28/08/2018 Κυκλοφορεί το digital single “Η Γκαρσόνα”. Η γνωστή σε όλους μας Γκαρσόνα σε μουσική και στίχους Παναγιώτη Τούντα, ένα τραγουδι του 1937 (πρώτη εκτέλεση Ρίτα Αμπατζή), διασκευασμένο μέσα από τζάζυ δρόμους.

13/12/2017: Κυκλοφορεί το digital single “Δε φοβάμαι να ζήσω” σε μουσική του Λάκη Παπαδόπουλου και στίχους της Ρεβέκκας Ρούσση και ενορχήστρωση του Δημήτρη Λάππα. (Heaven Music).

30/01/2017: Kυκλοφoρεί το digital single “Χαρά μου“, ένα κλασσικό τραγούδι από τη χρυσή εποχή του ελαφρού τραγουδιού της μεταπολεμικής Ελλάδας, σε μοντέρνα ενορχήστρωση. Πρώτη εκτέλεση Σώτος Παναγόπουλος (1952). Στίχοι Κώστας Πρετεντέρης και Γιάννης Οικονομίδης. Mουσική Τάκης Μωράκης. Ενορχήστρωση Δημήτρης Λάππας. (Final Touch).

23/02/2016: Kυκλοφoρεί το digital single “40“, σε στίχους της Ρεβέκκας Ρούσση, μουσική του του Αντρέα Λάμπρου και ενορχήστρωση του Dom Sigalas. (Final Touch).

31/03/2015: Kυκλοφoρεί το digital single “Ordinary Girl“, σε στίχους & μουσική του Nick Michaels & Tara London και ενορχήστρωση του Θύμιου Παπαδόπουλου & Δημήτρη Λάππα. (Final Touch).

2013: Kυκλοφoρεί το πρώτο προσωπικό cd “Ονειρα Κάνουμε Ιδια“, σε στίχους & μουσική του Αργύρη Λούλατζη και ενορχήστρωση του Θύμιου Παπαδόπουλου (Protasis Music).

2011: Kυκλοφoρεί το digital single “Σ’ένα ταξίδι για ν’αντέχω“, ένα ντουέτο με τον Αργύρη Λούλατζη, σε στίχους & μουσική του ίδιου (Warner).

2009: Συμμετοχή με 4 τραγούδια (“Ετσι θα γίνει” σε στίχους Οδυσσέα Ιωάννου, “Ενα φιλί“, “Μαύρα ρούχα“, “Για τα μάτια σου“), στο cd “Ετσι Θα Γίνει” της Ευας Λουκάτου (Μουσικό Ταχυδρομείο/Dromos Music).

2008: Συμμετοχή με το τραγούδι “Ολα δικά σου“, στο cd “Σελένα” του Μιχάλη Κακέπη (Alpha Records)


“Το θέατρο «Κάτω από τη Γέφυρα», είναι ένας από τους πιο ζεστούς και φιλόξενους χώρους πολιτισμού της Αττικής από το 1997. Με αφορμή την ανάγκη ποιοτικής ψυχαγωγίας σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες αλλά και επικοινωνίας καλλιτεχνών - κοινού η εταιρεία παραγωγής #Live2 Entertainment ανέλαβε την μετατροπή του θεάτρου σε έναν ασφαλή υπερσύγχρονο συναυλιακό χώρο, που πληροί όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας κατά της πανδημίας, για να φιλοξενήσει μουσικές παραστάσεις νέων αλλά και καταξιωμένων καλλιτεχνών.”

INFO

Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου  20:30

Είσοδος : 12€  (αριθμημένες θέσεις )

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr, στο δίκτυο της viva και στα Public

Θέατρο «Κάτω από τη Γέφυρα»

Πλατεία Καραΐσκάκη, Γιαννοπούλου 1,Νέο Φάληρο

Τηλέφωνο θεάτρου: 210 4816200 

Διοργάνωση – Παραγωγή:

Γιάννης Βαφειάδης / www.live2.gr

* Ο χώρος του θεάτρου διαθέτει δωρεάν Parking.

* Το θέατρο έχει πρόσβαση για άτομα ΑΜΕΑ.

* Ο χώρος τηρεί όλες τις συστάσεις και λειτουργεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, για την διεξαγωγή των εκδηλώσεων σε κατάλληλες συνθήκες ασφαλείας σε σχέση με τον COVID-19. Ακολουθεί σχολαστικά όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και αποστάσεων, ώστε κανείς να μη διστάσει και στερηθεί το αγαθό της ψυχαγωγίας.

* Οι εισερχόμενοι στο χώρο πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης, καθώς ο χώρος είναι COVID-FREE.

* Ανήλικοι 12 – 17 ετών απαραίτητη η προσκόμιση self-test.

* Η αίθουσα του θεάτρου, καθώς και οι υπόλοιποι χώροι του (φουαγιέ, καμαρίνια) εξαερίζονται με συνεχή ροή καθαρού αέρα.

* Πριν και μετά από κάθε παράσταση θα υλοποιείται απολύμανση όλων των χώρων που κινήθηκε το κοινό, οι καλλιτέχνες και το τεχνικό προσωπικό.


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος