Agenda Music

Camille O’ Sullivan

Boem Team

Μια world class performer και ηθοποιός, η σαγηνευτική Camille O’ Sullivan, στο ωριμότερο σημείο της καριέρας της,  για πρώτη φορά στην Ελλάδα!  Η μοναδική ερμηνεύτρια αυτού του ιδιότυπου ροκ καμπαρέ, που έδωσε μια άλλη διάσταση στα κομμάτια του Cave, του Bowie, του Brel, του Cohen, της Piaf , των Radiohead, του Tom Waits και θαυμάζεται σ’ όλο τον κόσμο, στη φιλόξενη σκηνή του Half Note Jazz Club από την Παρασκευή 24 μέχρι και τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου. 

Την πολυβραβευμένη Ιρλανδή καλλιτέχνιδα, συνοδεύει μια πολύ ξεχωριστή ιστορία!  Γεννημένη στο Λονδίνο, από Γαλλίδα μητέρα και Ιρλανδό πατέρα η Camille, μεγάλωσε στο Cork της Ιρλανδίας κι αγάπησε τις τέχνες και το τραγούδι από παιδί.  Αρχικά ξεκίνησε σπουδές στο National College of Art and Design, αλλά ένα χρόνο αργότερα, το εγκατέλειψε κι ακούγοντας τους γονείς της  γράφτηκε στο University College του Δουβλίνου, για να σπουδάσει αρχιτεκτονική, ενώ παράλληλα ζωγράφιζε!  Κάνοντας ένα διάλλειμα  από τις σπουδές της  - για εργασιακή εμπειρία στην αρχιτεκτονική στο Βερολίνο - έμελλε να της αλλάξει τελείως την ζωή.  Τα έξοχα στο είδος τους cabaret clubs του Βερολίνου έπαιξαν ρόλο σε αυτό, κι η Camille ήρθε κοντά στην αφηγηματική τέχνη του Kurt Weil και των Eisler και Hollaender. 

Η ξεχωριστή δουλειά της  στα σκοτεινά τραγούδια των Cave, Brel, Bowie, Cohen κλπ την έκαναν διάσημη σε όλο τον κόσμο και τα live  της γίνονταν παντού, talk of the town!  Ταυτόχρονα, άρχισε να ξεχωρίζει και να εκτιμάται στο χώρο του θεάτρου, του μουσικού θεάτρου κυρίως, αλλά και του κινηματογράφου σε μεγάλες παραγωγές, γνωρίζοντας την απόλυτη αναγνώριση στο West End αλλά και το Broadway.  Ακολούθησαν sold out εμφανίσεις τις σαν headliner στο Sydney Opera House, το Royal Festival Hall, το Barbican,  το Kennedy Center  και  οι βραβεύσεις τις πολλαπλές:  Olivier Award,  Herald Angel Award’ κα.  Έπαιξε στην ταινία του St. Frears “Mrs Henderson Presents” δίπλα στην Dame Judy Dench και τον Bob Hoskins ενώ στην σκηνή εμφανίστηκε με τον Shane McGowan, την Patti Smith, τον Nick Cave, την Sinnead O’Connor κα.  Το  live show της – που έγινε κι ένας εξαιρετικός δίσκος – με τα κομμάτια του Nick Cave έχει κάνει πάταγο. 

Την σπάνια ευκαιρία να βρεθούμε σε μία παράσταση της μαγικής Camille Ο’Sullivan και την μοναδική εμπειρία να ακούσουμε τα κομμάτια του Bowie, του Cave, του Cohen, του Waits, του Brel ή των Radiohead όπως δεν τα ακούσαμε ποτέ, θα έχουμε στο Half Note Jazz Club από 24 μέχρι και 27 Νοεμβρίου.  Συνοδευόμενη απ’ τον σπουδαίο και για πολλά χρόνια συνεργάτη της Feargal Murray στα πλήκτρα & το πιάνο και την ξεχωριστή Charlotte Glasson στο βιολί και το σαξόφωνο, η πλανεύτρα Camille μας υπόσχεται να «ξεκλειδώσει» κάτι μέσα μας, σε τέσσερα αξέχαστα βράδια.  Η συνέχεια …. επί σκηνής! 

CAMILLE O'SULLlVAN - vocals 

FEARGAL MURRAY - piano / keyboards 

CHARLOTTE GLASSON - Violin / Saxophone 

"When she sings it's as though her breath is soaked in paraffin - one spark, and the whole room would ignite" Daily Telegraph

"A cross between Sally Bowles, Patti Smith and P J Harvey... a major star" Scotsman

"A masterclass in living a lyric – mesmerizing" Mail on Sunday

Info

CAMILLE  O'SULLIVAN

"THE PERFORMER THAT SETS YOUR SOUL ON FIRE"

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 – ΔΕΥΤΕΡΑ  27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 

Έναρξη Παρασκευή &  Σάββατο 22:30 

Κυριακή & Δευτέρα 21:30 

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310

Τιμές εισιτηρίων: από 20€

Προπώληση εισιτηρίων: more.com, halfnote.gr

Πληροφορίες: 210 9213310

*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.

*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.

*Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος