Internal Interviews

Bασίλης Ράλλης @ Boem Radio

Παύλος Λάμπρου


Με τον Βασίλη Ράλλη θα βρεθούμε στα μικρόφωνα του Boem Radio την Τρίτη στις 21:00. Αφορμή για αυτή μας την συνάντηση είναι το νέο album του Βασίλη ''Πόλη πρέζα'' αλλά και η εμφάνισή του στο Θέατρο Κάτω από την Γέφυρα.

O Bασίλης Ράλλης είναι ένας τραγουδοποιός του σήμερα χωρίς μουσικά σύνορα και ταμπέλες. Έχει κυκλοφορήσει 4 δίσκους:''Ανησυχία αταξία και ανασφάλεια'',''Πρώτη μέρα του χρόνου,''Σιγαλιά'',''Χωρίς εισιτήριο'' και δύο ταινίες μικρού μήκους:''Με λένε άνθρωπο'',''Ο ανθός''.Κάθε δίσκος έχει διαφορετικό ήχο,αλλά πάντα ο στίχος είναι επίκαιρος και καυστικός. Παράλληλα έχει κυκλοφορήσει αρκετά singles και έχει συνεργαστεί με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες,ενώ έχει στο ενεργητικό του αμέτρητες live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. Τον τελευταίο καιρό ετοιμάζει το 5ο του album με τίτλο ''Πόλη πρέζα''.

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος