Agenda Music

Άρτεμις Ματαφιά

Boem Team

Μεγάλες κυρίες τραγουδούν… Τον έρωτα, την αγάπη, τον πόνο, τη χαρά. Καμιά φορά την ερημιά ή την εγκατάλειψη. Τραγουδούν το ατέρμονο τραγούδι της ζωής σε τραγούδια χωρίς τέλος…

Μεγάλες κυρίες, όπως η Nina Simone, η Edith Piaf, η Εlla Fitzgerald, η Celine Dion, η Lara Fabian,  η Luz Casal, η Dulce Pontes, η Fairuz, η Σοφία Βέμπο, η Νάνα Μούσχουρη, η Ρόζα Εσκενάζυ, η Σωτηρία Μπέλλου, η Μαρινέλα και η Βίκυ Μοσχολιού συναντώνται επί σκηνής με την Άρτεμη Ματαφιά σε δυο  μαγικές κι αλησμόνητες βραδιές.

Άρτεμις Ματαφιά:

Ξεκίνησε την πορεία της στο τραγούδι και το χορό, τραγουδώντας σε μουσικές σκηνές και μπουάτ της Θεσσαλονίκης ενώ, παράλληλα συμμετείχε και ως χορεύτρια-τραγουδίστρια σε διάφορα φεστιβάλ παραδοσιακής μουσικής από το 1994. Έχει συνεργαστεί με πληθώρα Ελλήνων δημιουργών και σκηνοθετών, ενώ συμμετέχει σε μουσικές-θεατρικές παραστάσεις από το 2007. Το 2018 βραβεύτηκε ως η καλύτερη ερμηνεύτρια θεατρικού τραγουδιού από την Ελληνική Ακαδημία Βραβείων τέχνης για την παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες».

Μαέστρος/ενορχηστρώσεις: Γιώργος Παγιάτης

Επιμέλεια προγράμματος: Άρτεμις Ματαφιά

Ενδυματολογική επιμέλεια: Celebrity skin by Strepkos Dimitris

Γιώργος Παγιάτης: πιάνο-ενορχηστρώσεις 

Αλέξανδρος Πάντσος: μπάσο 

Χρυσάνθη Τζοβάνη: κρουστά 

Guest: Παναγιώτης Στεργίου στο τρίχορδο μπουζούκι

Κυριακή 24 & Δευτέρα 25 Μαρτίου

HALF NOTE JAZZ CLUB

Τριβωνιανού 17, Μετς

Ώρα έναρξης:  21:30

Είσοδος:  10€ (μπαρ), 15 € (τραπέζι)

Προπώληση: www.viva.gr

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 9213310


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος