Agenda Music

Απόστολος Ρίζος | Minimals Plugged

Boem Team

Ο Απόστολος Ρίζος, ένας από τους ξεχωριστούς ερμηνευτές και τραγουδοποιούς της εποχής μας, ταξιδεύει φέτος με το νέο του μουσικό project “minimals plugged”.

Μια μουσική παράσταση που χαρακτηρίζεται από ένα πιο ηλεκτρικό ηχητικό περιβάλλον, πάντα με το συναίσθημα στην ερμηνεία και τη θεατρικότητα που διακρίνουν τον καλλιτέχνη.

Θα ακούσουμε αγαπημένα τραγούδια της προσωπικής δισκογραφίας του Απόστολου – όπως το «Τι να θυμηθώ» έως και τα νέα κομμάτια που ετοιμάζει για το άλμπουμ «Ασκήσεις Τρυφερότητας», μέσα από μια νέα προσέγγιση, βασισμένη στην ηλεκτρική του κιθάρα, τις λούπες και τα πετάλια του. Στοιχεία που σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη φωνή του Απόστολου, δημιουργούν ένα εξαιρετικά ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα.

Στο πλευρό του, ο «πολυμήχανος» δεξιοτέχνης μουσικός Κώστας Πατσιώτης, στο ηλεκτρικό κοντραμπάσο - FX -loops.

Ένα live που συνομιλεί άλλοτε συνωμοτικά και άλλοτε ανατρεπτικά με το ρεμπέτικο, την παράδοση, το λαϊκό και τη ροκ μπαλάντα.

Ξεχωριστό στιγμιότυπο στην παράσταση, μια επιλογή τραγουδιών του Μάνου Λοΐζου, με αφορμή και την πρόσφατη κυκλοφορία του ψηφιακού album “Απόστολος Ρίζος - Σ’ ένα δωμάτιο με τον Μάνο Λοΐζο” (Minos -ΕΜΙ), από ζωντανές ηχογραφήσεις της ομώνυμης παράστασης του τραγουδοποιού, που ξεχώρισε τα προηγούμενα χρόνια.

Συντελεστές:

Απόστολος Ρίζος: ηλεκτρική κιθάρα / guitar effects / loops / φυσαρμόνικα

Κώστας Πατσιώτης: ηλεκτρικό κοντραμπάσο/ bass effects / loops

info:

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 στις 22:00

Είσοδος:12€

Caja de musica - Σινώπης 27 & Μιχαλακοπούλου, 115 27

Κρατήσεις: 6944 610061 (12.00 - 21.00) & info@cajademusica.g

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος