Internal Interviews

Αντώνης Ρόμπος & Κωνσταντίνος Αλευράς @ Boem Radio

Παύλος Λάμπρου


Ο Αντώνης Ρόμπος Νευρολόγος Ψυχίατρος Τ. Αναπ. Καθ. Νευρολογίας ΕΚΠΑ Αιγινήτειο Νοσοκομείο με μετεκπαίδευση στη Νευροανοσολογία στο Παν/μιο U.C.S.F. Καλιφόρνια, στο MAS Gen. Hospital - Harvard Medical School και UCL (University College London). Υπήρξε μέλος του European Committee for Treatment and research in Multiple Sclerosis. Υπήρξε μέλος εμπειρογνωμόνων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων. Συμμετείχε στην επιστημονική ομάδα της Επιτροπής Φαρμακευτικών Προϊόντων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων. Έχει σημαντικούς αριθμούς δημοσιεύσεων κυρίως στην  νευροανοσολογία και συμβολή στη συγγραφή δύο βιβλίων Νευρολογίας. Υπήρξε αντιπρόεδρος του Δ.Σ. (ΚΥΑΔΑ του Δήμου Αθηναίων), μέλος του Δ.Σ. του Ι.Κ.Π.Α. Συνέβαλε στη συγγραφή του International Classification System (ICF) του ΠΟΥ για τη χορήγηση της κάρτας αναπηρίας. Εθελοντης στους Γιατρούς του Κόσμου, και στο ΠΡΑΚΣΙΣ. Μέλος συντονιστικού Ο.Μ. Ιστορικού Κέντρου και του Τομέα Δικαιωματων και της Ομάδα ΛΟΑΤΚΙ+ Σύριζα ΠΣ.

Ο Αντώνης Ρόμπος είναι υποφήφιος βουλευτής στην Α' Αθηνών.

Ο Κωνσταντίνος Αλευράς γεννήθηκε στην Κοζάνη. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο ΑΠΘ και Θέατρο στην Ανώτερη Δραματική Σχολή “Ρούλας Πατεράκη”. Σπούδασε επίσης Χορό στην Ανώτερη Σχολή Χορού Δέσποινας Γρηγοριάδου, ενώ έχει λάβει μέρος σε παραστάσεις θεάτρου και χορού στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διδάσκει Σύγχρονο Χορό, Μπαλέτο και Κινησιολογία, ενώ έχει αναλάβει χορογραφίες σε αρκετές παραστάσεις. Είναι πρώην Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Χώρο του Χορού (ΣΕΧΩΧΟ). Είναι επίσης μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής για την Καλλιτεχνική Παιδεία, που συγκροτήθηκε από το υπουργείο Παιδείας, αλλά και μέλος της Επιτροπής για ΣΣΕ στον καλλιτεχνικό χώρο. Είναι Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Θέαμα, την Ψυχαγωγία, τον Πολιτισμό (ΣΕΘ). Aπό το 2019 είναι Αναπληρωτής Δημοτικός Σύμβουλος με τη Στροφή Νέας Σμύρνης καθώς και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Νότιας Αθήνας (Τμήμα Δικαιωμάτων και Πολιτισμού). Επίσης, είναι υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων της ομάδας ΛΟΑΤΚΙ+ του Σύριζα Π.Σ. και εκπρόσωπός του στο LGBTQI WG στο Κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

Ο Κωνσταντίνος Αλευράς είναι υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο Τομέα.

Ο Αντώνης Ρόμπος και ο Κωνσταντίνος Αλευράς το Σάββατο 06/05/2023 στις 17:00, στα μικρόφωνα του Boem Radio και στους Παύλο Λάμπρου και Ελένη Βλάμη.


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος