Internal Interviews

Άννα Μωκάκου @ Boem Radio

Έφη Μπουτσικάρη


Η Άννα. Η μητέρα, η σύζυγος, η πετυχημένη μεσίτρια, κυρίως όμως η φίλη μου. Η φίλη μου η Άννα λοιπόν, που την γνώρισα μέσω του Facebook. Σε μια εποχή γενικότερης τοξικότητας, κυρίως που εκδηλώνεται στα σόσιαλ μίντια, η Άννα με ξεχώρισε, με πλησίασε γιατί όπως λέει την άγγιξαν τα γραπτά μου στην προσωπική μου σελίδα, επιδίωξε να με γνωρίσει, με γνώρισε, με επέλεξε, την επέλεξα, και μια δυνατή υπόσχεση γυναικείας φιλίας και αλληλεγγύης δόθηκε μεταξύ μας εκείνο το κρύο βράδυ του περσινού Φλεβάρη.

Όμως επειδή sharing is caring, τωόντι, κι εμείς οι Boemians είμαστε large τύποι, την προσκάλεσα για το πρώτο ποδαρικό στο κομμάτι των συνεντεύξεων της εκπομπής μας με τον Παύλο, Tra di noi, για να μάθουμε πως μια γυναίκα της σύγχρονης εποχής μπορεί να κρατήσει σε ισορροπία σπίτι με ένα παιδί με ειδικές αναγκες, γραφείο, κοινωνική ζωή και ακτιβιστική δράση και τις δυσκολίες αυτής. Μια συνέντευξη που θα εμπνεύσει. Σας το υπόσχομαι.

Η Άννα Μωκάκου αυτή την Κυριακή στις 21:00 στα μικρόφωνα του Boem Radio και στους Έφη Μπουτσικάρη και Παύλο Λάμπρου.

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος