Agenda Music

3 Μαύρα Πρόβατα δεν μπαίνουν στο μαντρί!

Boem Team

Μαύρο πρόβατο 1.

Είναι ο Δημήτρης Λάππας, βιρτουόζος κιθαρίστας, μουσικά αθυρόστομος, που παίζει όλα τα νυκτά (μπουζούκι, κιθάρα άταστη και με τάστα, ηλεκτρική και ακουστική, ούτι κλπ). Ανακατεύει την Ανατολή με τη Δύση τόσο εκ βαθέων, που κινδυνεύει να δημιουργήσει διπλωματικό ζήτημα. Τον έχουμε θαυμάσει να αυτοσχεδιάζει με τη Βιτάλη ή τον Σαββόπουλο αλλά και με τόσους άλλους, που του παραχωρούν την σολιστική πρωτοκαθεδρία.

Μαύρο πρόβατο 2.

Είναι ο Κώστας Γεράκης, κιθαρίστας εξαιρετικός με προσωπικό ήχο. Παίζει ρεμπέτικα που εξελίσονται σε blues και άλλες φορές σε rock. Έχει συνοδεύσει τους καλύτερους μπουζουξήδες, που πατάνε στο "τέμπο" του για να απογειωθούν.

Μαύρο πρόβατο 3.

Είναι η Σεμέλη Παπαβασιλείου, που είναι ο Βενιαμίν της παρέας και το μήλο κάτω απ την μηλιά. Ο πατέρας της είναι ο δεξιοτέχνης μπουζουξής Γιάννης Παπαβασιλείου ή Βλάχος. Το κορίτσι παίζει κιθάρα και τσέλο. Τραγουδάει ρεμπέτικα, blues και rock και μερικές φορές όλα αυτά τα μπερδεύει γλυκά και προκύπτει ένα νόμιμο αλλά μεικτό είδος.

Δεν μπαίνουν στο μαντρί.

Είναι το πρόγραμμα που ετοιμάζουν. Ερμηνείες και διασκευές άνευ ορίων και άνευ όρων. Με γνώμωνα την ελευθερία, τον αυτοσχεδιασμό και το ταλέντο που ξεχειλίζει από τα μπατζάκια τους, διαστέλλοντας τις φόρμες και τις νόρμες.

Πώς θα έπαιζε ο B.B. King τα τραγούδια του Τάκη Σούκα ?

Ή πώς θα τραγουδούσε η Amy Winehouse τα ρεμπέτικα?

Ελάτε στο Γυάλινο – Up Stage να απολαύσετε ένα πρόγραμμα γεμάτο πρόκληση και φαντασία.

Τις Δευτέρες του Δεκέμβρη στο Γυάλινο –Up Stage

από 5 Δεκεμβρίου

Πληροφορίες

Ώρα έναρξης: 22:30

Τιμές

8 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar

10 ευρώ με ποτό στο bar

Προπώληση εισιτηρίων

www.viva.gr 

11876

σε όλα τα καταστήματα

Public, Seven Spots, IANOS, Reload & Media Markt, Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ - UpStage

Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη

τηλ. 210 9315600

www.gialino.gr


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος