Agenda Theater

1st Contemporary Art Cabaret Festival

Boem Team

Το Red Jasper Cabaret Theatre απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε καλλιτέχνες και ομάδες από όλο το φάσμα των παραστατικών τεχνών (θέατρο, μουσική, performance, χορό, ακροβατικά, drag acts, stand up, τσίρκο, κινηματογράφο, video art) να υποβάλουν τις προτάσεις τους για να συμμετέχουν στο «1ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Καλλιτεχνικού Cabaret» (1st Contemporary Art Cabaret Festival), που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του θεάτρου, από τις 16 έως τις 29 Μαΐου. 

Στόχος του φεστιβάλ είναι να δοθεί στους καλλιτέχνες η ευκαιρία να πειραματιστούν πάνω σε νέες αισθητικές φόρμες του καλλιτεχνικού καμπαρέ, αναζητώντας τις αναφορές και τις συνδέσεις με τη σύγχρονη κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα. 

Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των προτάσεων είναι η Πέμπτη 31 Μαρτίου.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται με τη συμπλήρωση της φόρμας που ακολουθεί στο τέλος της πρόσκλησης.

Η διάρκεια των παρουσιάσεων δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τα 70’.

Πληροφορίες για το 1ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Καλλιτεχνικού Καμπαρέ

Το Red Jasper Cabaret Theatre και οι δράσεις του φεστιβάλ είναι προσβάσιμα σε καλλιτέχνες και θεατές με αναπηρικά αμαξίδια.

Το φεστιβάλ θα περιέχει και διαγωνιστικό τμήμα για καλλιτέχνες και ομάδες που θέλουν να συμμετέχουν. Οι 3 καλλιτεχνικές προτάσεις που θα επιλεγούν από την κριτική επιτροπή του φεστιβάλ, θα μπορούν να ενταχθούν στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της σεζόν 2022-2023 του Red Jasper Cabaret Theatre.

Για διευκρινίσεις σχετικά με την πρόσκληση συμμετοχής απευθυνθείτε στο email: info@redjaspertheatre.gr,  ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 21 0882 2551.

Red Jasper Cabaret Theatre

Κεφαλληνίας 18, Κυψέλη

Τηλ: 2108822551 

Email: info@redjaspertheatre.gr


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος