Internal Interviews

Νίκος Μιχαλόπουλος @ Boem Radio

Boem Team


Ο Νίκος Μιχαλόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών και τα τελευταία 12 χρόνια διδάσκει σε δημοτικά σχολεία κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων, όπως τσιγγανόπαιδες και παλλινοστούντες. Το μεγάλο πάθος της ζωής του από τα παιδικά του χρόνια είναι ο αθλητισμός, με σημαντικές διακρίσεις στον ακοντισμό και στη σκοποβολή (ολυμπιακό αγώνισμα του αεροβόλου πιστολίου ανδρών).

Από το 2006 μέχρι και σήμερα έχουν κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Άγκυρα επτά παιδικά βιβλία του, τα οποία μέχρι σήμερα έχουν αγγίξει τις 100.000 αντίτυπα στην Ελλάδα και την Κύπρο. Με την ιδιότητα του εκπαιδευτικού, του συγγραφέα παιδικών βιβλίων και του εν ενεργεία πρωταθλητή πραγματοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα για σχολεία και ομιλίες για θέματα όπως: η δύναμη του ονείρου στην ζωή μας, η δυνατότητα της υπέρβασης, η αντοχή στην αμφισβήτηση, αξίες ζωής μέσα από τον αθλητισμό, διαφορετικότητα, bullying, άσκηση και σωστή διατροφή.

Άρθρα του Νίκου Μιχαλόπουλου έχουν δημοσιευτεί στα μεγαλύτερα και εγκυρότερα sites της χώρας μας.

Ο Νίκος Μιχαλόπουλος την Κυριακή 29/04/2018 στις 17:00 στα μικρόφωνα του Boem Radio και στην Λιάνα Τζιμογιάννη


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος