Agenda Music

The Lazytrains live at Afrikana

Boem Team

Ενεργοί τα τελευταία χρόνια στη blues σκηνή της χώρας, με εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ εντός και εκτός Ελλάδος οι Lazytrains σε πείσμα των καιρών, συνεχίζουν να γράφουν, να παίζουν μουσική και να ονειρεύονται ένα κόσμο που τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία, ένα κόσμο που η τέχνη ενώνει τους ανθρώπους και δεν είναι στο περιθώριο.

Oι Lazytrains μεταφέρουν στο σήμερα τα jazz /μπλουζ ηχοχρώματα του χθες έχοντας σαν όχημα τους τον σύγχρονο ηλεκτρικό ήχο. Στόχος να αναδείξουν την μετάβαση από την ακουστική παράδοση των γκόσπελ και των μελωδιών του αμερικάνικου νότου στο σημερινό ηχητικό τοπίο

Οι συνθέσεις τους βασίζονται στη μελωδική παράδοση της jazz/blues μουσικής και οι διασκευές που επιλέγουν βασίζονται στην σύγχρονη οπτική κλασσικών μελωδιών. Τραγούδια που χάνονται στο χρόνο από αγνώστους συνθέτες σε αρμονική συνύπαρξη με σύγχρονες μελωδίες. 

Το Δεκέμβρη του 2021 παρουσίασαν την πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά τους το ομώνυμο άλμπουμ «Τhe Lazytrains» με μια επιτυχημένη συναυλία στο Κύτταρο live Stage.

Στις 4 Ιουνίου του 2022 εκπροσώπησαν την Ελλάδα στο Blues European Challenge που διοργανώσε το European Blues Union στo Malmo της Σουηδίας.

Στο τέλος του 2022 οι Lazytrains συμμετείχαν στη ραδιοφωνική συναυλία του Τρίτου Προγράμματος που διοργάνωσε η εκπομπή ‘Κριτικός Λόγος’ του Θάνου Μαντζάνα μαζί με άλλες 3 μπάντες: The Storyville Ragtimers, George Kontrafouris και Tilemaxos Moussas

Την Παρασκευή 7 Απριλίου ανεβαίνουν στην σκηνή της  Afrikana και μας προσ(κ)αλούν στην δική τους "γιορτή" παρουσιάζοντας υλικό απ' το 1ο τους - ομώνυμο - album "The Lazytrains" καθώς και αγαπημένες διασκευές! 

Oι Lazytrains είναι :

Μαρία Ιωαννίδου / φωνή

Πέτρος Κουτρουμπής / κιθάρα

Λευτέρης Κάτσας / μπάσο

Κώστας Δάρας / πλήκτρα

Ελένη Φυσέκη / drums

κρατήσεις με μήνυμα στην σελίδα μας

και στο 2103410445 ( τετ με σαβ 18:30)

Admission

15€ (συμμετοχή για το λάιβ 7 € ελάχιστη καταναλωση 8 €)

live music starts at 21.45

bar opens at 19.30

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος