Internal Interviews

Let the slaughter begin

Νίκος Παπαδάκος

Ηχογραφημένη Εκπομπή

Κάποιοι περιμένουν την ημέρα του Halloween για να γιορτάσουν την μέρα, ή καλύτερα την νύχτα που οι νεκροί περπατούν στην Γη.

Οι γνώστες ξεκινάμε την γιορτή 8 μέρες νωρίτερα όταν αρχίζει η αγαπημένη μας σειρά Thewalkingdead. 

Δύο μέρες δε πριν την επίσημη πρεμιέρα, και συγκεκριμένα την Παρασκευή στις 21 του μήνα και ώρα τρεις το απόγευμα, το BoemRadioυποδέχεται στο Sputnikonairτους Κρις και Κώστα στα μικρόφωνα και Φρύνη στο backstage, από το TheWalkingdeadGreekFanatics, για να μιλήσουμε για όλα όσα θέλατε να μάθετε και σιγά που φοβόσασταν να ρωτήσετε.

Ποιος ή ποιοι θα πέσουν θύματα της βαριάς γοητείας της Lucille; Πόσα fuckingfucksθα ακούσουμε από το στόμα του αναποφάσιστου Negan; Θα καταφέρει ο Rick και η παρέα του να ανασυνταχτούν μετά την ήττα; Τι ταΐζει την τίγρη Swiva ο βασιλιάς Ezekiel και έχει τόσο ωραίο τρίχωμα;

Υποθέσεις για την εξέλιξη της σειράς, επιθυμίες για το ποιος θέλουμε να ζήσει ή να πεθάνει, και φυσικά μπόλικα spoilersμεταξύ των οποίων και η μυστική συνταγή για κουλουράκια της Carol, όλα αυτά και πολλά άλλα θα συζητήσουμε από τα μικρόφωνα με όλους εσάς που θα μας ακούτε και θα μπορείτε να σχολιάζετε ζωντανά.

Let the slaughter begin.

Facebook Page

Site


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος