Agenda Music

Ιορδάνης Σιδηρόπουλος @ Cafe Santan

Boem Team

Ο Ιορδάνης Σιδηρόπουλος εμφανίζεται μετά από καιρό στην μουσική σκηνή του Cafe Santan στον Βόλο σε ένα μοναδικό live όπου θα παρουσιάσει όλα τα τραγούδια από τους δίσκους του (Χειμώνας & Ψάχνω στο Φως) όπως και επίσης τραγούδια που έχει δημιουργήσει σε συνεργασία με άλλους καλλιτέχνες.

Από το βόρειο Δουβλίνο έρχεται για ένα μοναδικό Live στις 25 Μαρτίου που δεν πρέπει να χάσετε ! Θα ακούσουμε επίσης, τις φωνές καλλιτεχνών και ‘συνοδοιπόρων’, όπως λέει ο ίδιος, της μουσικής του πορείας. 

Όσοι γνωρίζουν τον Ιορδάνη καταλαβαίνουν πως αυτό είναι ένα νέο βήμα καλλιτεχνικής ορίμανσης και φαίνεται σίγουρος για αυτό. Με αυτά τα δεδομένα αυτή θα είναι μία συναυλία γεμάτη νέες μουσικές, ουσία και ψυχή.

Μη το χάσετε !

Προσωπικό σημείωμα από την εκδήλωση στο facebook: Επιτέλους μετά από καιρό θα εμφανιστώ στα αγαπημένα μου μέρη...

Στο Cafe Santan του Βόλου λοιπόν, στις 25 Μαρτίου θα σας παρουσιάσω τους δύο δίσκους μου με μία πολύ δυνατή μουσική ομάδα φίλων, παλιών συνοδοιπόρων. Αυτά είναι που μας ενώνουν εμάς, και εμάς μαζί σας...τα τραγούδια και η δημιουργία.

Σας καλώ λοιπόν όλους τους φίλους σε αυτή την εκδήλωση να ακούσετε νέες μουσικές προτάσεις που έχω για εσάς και να ακούσετε και τις φωνές κάποιων ξεχωριστών φίλων που θα είναι μαζί μας εκείνο το βράδυ....Καλλιτέχνες με παράλληλες αλλά και τεμνόμενες πορείες που το κράμα μας έχει δημιουργήσει τον ηχητικό χαρακτήρα και την προσωπικότητα του καθένα ξεχωριστά.

Θα ακουστούν τραγούδια από τον δίσκο 'Χειμώνας' (2013) και 'Ψάχνω στο φως' (2016) όσο και τραγούδια που είχα την τιμή συμμετέχω προσωπικά, φίλων καλλιτεχνών.

Στις 25 Μαρτίου στηρίζουμε την "Κουζίνα Αλληλεγγύης Βόλου" με τρόφιμα και ότι ο καθένας μπορεί. Οφείλουμε να στηρίζουμε τον αγώνα αυτών που στηρίζουν τον κόσμο και έτσι τον κάνουν καλύτερο και είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος που μπορώ μέσα από την τέχνη και τη μουσική να το πράττω και εγώ.

Στις 25 Μαρτίου Μαρτίου ελάτε να δώσουμε βάση σε 'Αυτά που μας ενώνουν'. Τα υπόλοιπα επί σκηνής φίλοι μου με δυνατό ήχο, κιθάρες, τύμπανα και βιολιά.....το βιολί μας δηλαδή !


Ιορδάνης Σιδηρόπουλος

Τύμπανα - Γιάννης Ευστρατιάδης

Μπάσο - Νικόλας Τσιακαλέας

Βιολί - Ιάσονας Τουφεξής

Κιθάρα ακουστική, ηλεκτρική & φωνή - Ιορδάνης Σιδηρόπουλος

CAFE SANTAN

Διεύθυνση: Εργατικού Κέντρου 12

Τηλ: 24210 76042

Ελεύθερη είσοδος: +3€ (πρώτο ποτό ή μπύρα)


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος