Internal Interviews

Γιάννης Κώνστας @ Boem Radio

Γιάννης Αντωνόπουλος

Ηχογραφημένη Εκπομπή

Παλιός γνώριμος κι αγαπημένος ο Γιάννης Κώνστας. Με την ευκαιρία της παρουσίασης της νέας του δισκογραφικής δουλειάς στο ΚΟΟΚΟΟ την Παρασκευή 8 Απριλίου, είπαμε να τα πούμε και λίγο ραδιοφωνικά. Την Κυριακή στις 19:00.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΣ

LIVE ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ @ ΚΟΟΚΟΟ 

Guest: Λεωνίδας Καγιάφας

Την Παρασκευή 8 Απριλίου ο Γιάννης Κώνστας θα παρουσιάσει τραγούδια από το νέο του άλμπουμ καθώς και κομμάτια από την εγχώρια και ξένη rock-pop  μουσική σκηνή. 

Πιστός στις σταθερές μουσικές αξίες των '70'ς & '80'ς τις οποίες συνδυάζει με μια έμφυτη rock διάθεση, ο Γιάννης Κώνστας διασκευάζει σε μια δυνατή live performance Beatles, U2, Kings of Leon, Bryan Adams αλλά και τους δικούς μας Νίκο Πορτοκάλογλου, Χάρη & Πάνο Κατσιμίχα κα.

Την Παρασκευή 8 Απριλίου σας περιμένουμε στο ΚΟΟΚΟΟ LIVE MUSIC BAR για να απολαύσουμε έναν πολλά υποσχόμενο νέο καλλιτέχνη! Φιλική συμμετοχή Λεωνίδας Καγιάφας! 

Ώρα έναρξης: 22.30

Είσοδος: 10 € με μπύρα ή κρασί 

ΚΟΟ-ΚΟΟ Live Music Bar

Ιάκχου 17, Γκάζι

Τηλ: 210 3450930

www.kookoo.gr


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος