Internal Interviews

Βικτωρία Ταγκούλη, Γιώργος Καγιαλίκος @ Sure aBout nOw

Μάριος Μάζαρης

Ηχογραφημένη Εκπομπή

Η Βικτωρία είναι η Αρετούσα. Είναι η Μήδεια, η Κίρκη, η Μαγδαληνή, η Γοργόνα, η Αριάδνη, η Ιφιγένεια, η Κασσιανή, η Φαίδρα, η Ελένη. Είναι όλα αυτά τα πρόσωπα που ‘’υποδύθηκε’’ στην πρόσφατη δουλειά της ‘’Το κρύσταλλο του κόσμου’’ που μόλις κυκλοφόρησε (Μετρονόμος, 2016) και κυρίως είναι ο εαυτός της. 

Ένα πρόσωπο φωτεινό και ταλαντούχο. Που μπορεί να μη μιλά πολύ για τον εαυτό της, αλλά για την κόρη της ή για τον τρόπο της να βλέπει τη ζωή με θάρρος και αισιοδοξία. Μιλούν για κείνη οι σπουδές της, οι συνεργασίες της, τα χρόνια στην Σπείρα Σπείρα και οι θεατρικές παραστάσεις όπου συμμετείχε, το πάθος της και οι τρεις προηγούμενες της δουλειές που με τόσο μεράκι φτιάχτηκαν για να ερμηνεύσει. 


Μιλά και ο Γιώργος Καγιαλίκος για κείνη, ο συνθέτης που ανέλαβε να ντύσει μουσικά τις δέκα γυναικείες στιγμές που αποτύπωσε στο χαρτί ο ποιητής Γιάννης Ευθυμιάδης και που αποτελούν το υλικό αυτής της νέας κυκλοφορίας. 

Και οι δύο είναι άνθρωποι που κινούνται με σεβασμό στον χώρο και αυτό το αντιλαμβάνεσαι, καθώς ο πρωταρχικός τους στόχος είναι να δουλέψουν και όχι να κάνουν εντύπωση. Γι’ αυτά λοιπόν και για άλλα πολλά και κυρίως για την κοινή τους δισκογραφική έξοδο έρχονται να μας μιλήσουν.  

Η Βικτωρία Ταγκούλη και ο Γιώργος Καγιαλίκος, στην όγδοη μας εκπομπή, την Πέμπτη 26-01-2017 στις 19:00. Ακούστε τους και απολαύστε τους. 

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος