Agenda Music

The Vaudeville Project

Boem Team

Οι «Τhe Vaudeville Project» είναι ένα σχήμα ταλαντούχων καλλιτεχνών που στις παραστάσεις τους συνδυάζουν μουσική, χορό, θέατρο. Εμπνέονται από τα θρυλικά κινήματα του burlesque, του vaudeville και του cabaret, διασκευάζουν μεγάλες επιτυχίες του σήμερα σε ρυθμούς από jazz και soul μέχρι swing και fox trot και τα παρουσιάζουν με το στυλ και τη γοητεία μιας άλλης εποχής.

Ανεβείτε μαζί τους στη μηχανή του χρόνου και ταξιδέψτε με ένα show που τα έχει όλα: εξαιρετικές φωνές και ενορχηστρώσεις, τρομπέτες, κλακέτες, stand-up comedy, sit-down comedy και πολλές, πολλές εκπλήξεις...!

Στο cast του «The Vaudeville Project» βρίσκονται μοναδικοί performers, με μεγάλη εμπειρία: ο Bradley White-Dale των Stereo Soul, ο Σεραφείμ Μπέλλος, η Ζωή Μουρατόγλου και ο Alessandro Carnevali και οι μοναδικοί κωμικοί, Χρύσα Κατσαρίνη και Πάρις Ρούπος.

Σας προσκαλούμε σε αυτό τη μοναδική παράσταση για να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να γελάσουμε!

Παρασκευή

13 και 20 Οκτωβρίου

Γυάλινο Up Stage

Ακολουθήστε τους «The Vaudeville Project» στα social media:

Facebook

Twitter

Instagram

Ώρα έναρξης: 22:30

Τιμές

12 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar

14 ευρώ με ποτό στο bar

40ευρώ φιάλη κρασί | 2 άτομα

80 ευρώ φιάλη ποτού | 4 άτομα

Προπώληση εισιτηρίων

www.viva.gr, 11876, σε όλα τα καταστήματα Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, viva kiosk, αθηνόραμα gr

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ - UpStage

Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη

τηλ. 210 9315600

www.gialino.gr 

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος