Point Of View

Πειρασμός σοκολάτας και ρούμι, Lobby Bar, Τρίπολη

Boem Team

Φύση, η οποία σου χαρίζει ότι ομορφιές μπορεί να σου παρουσιάσει, είτε ντυμένη στα λευκά είτε γεμάτη αποχρώσεις του πράσινου και του καφέ. Από μία τέτοια όμως εικόνα δεν θα μπορούσε να λείπει το αγαπημένο μας γλυκό, η σοκολάτα. Απαραίτητη ειδικά όταν έχει κρύο,

Είχαμε ακούσει πως στην Τρίπολη και συγκεκριμένα στο καφέ-μπαρ Lobby σου παρουσιάζουν ένα πύργο με 3 διαφορετικές σοκολάτες. Ένα γλυκό πειρασμός αλλά και λιγωτικό το οποίο δεν σε αφήνει να μην το απολαύσεις ολόκληρο. 


Φτάσαμε στην Τρίπολη, βράδυ.Αφού κάναμε μία βόλτα στο πλακόστρωτο κομμάτι με τα μαγαζιά και τις καφετέριες οδηγηθήκαμε στο μαγαζί που μας πρότειναν, για να απολαύσουμε τον πειρασμό σοκολάτας. Λευκή σοκολάτα, σοκολάτα υγείας και πραλίνα, όλα στο ίδιο πιάτο, με βάση μικρά pancake το ένα επάνω στο άλλο σε σχήμα πύργου. Ιδανικό για κάποιον που είναι λάτρης της σοκολάτας (και λιχούδης).

Τέλειος συνδυασμός, τόσο για το κρύο αλλά και για την σοκολάτα, μία μεζούρα παλαιωμένο ρούμι Diplomatico Mantuano, με πλούσια και γλυκιά γεύση αλλά και όξινα χαρακτηριστικά ανανά και γλυκολέμονου για να ισορροπήσει κάπως την γλυκύτητα της σοκολάτας.

Αν λοιπόν τύχει να βρεθείς στην Τρίπολη και είσαι λάτρης της σοκολάτας μην ξεχάσεις να επισκεφθείς το Lobby στην πλατεία Πετρινού. Επίσης, κάνε μία βόλτα στο πλακόστρωτο, έχουνε κάνει πολύ ωραία δουλειά και αν τυχόν θελήσεις να πιείς καφέ επέλεξε το Μεγάλο Καφενείο στην πλατεία Αγίου Βασιλείου, απλά υπέροχο.

Από τον Χρήστο Τζούτη, για το λ3

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος