Agenda Music

Ο Κώστας Τσίρκας και η Μυρτώ Βασιλείου στο Bookabar

Boem Team

Ο Κώστας Τσίρκας και η Μυρτώ Βασιλείου, επιστρέφουν με το  "Μαζί το Χειμώνα"  μέσα στο καλοκαίρι και παίζουν ζωντανά τα νέα τους τραγούδια αλλά και πολύ αγαπημένες διασκευές, σε ένα κιθαριστικό live με καλοκαιρινή διάθεση, που θα μεταμορφώσει την  κρυφή πίσω αυλή του Bookabar σε παραλία.

Αυτό το Σάββατο λοιπόν  17/6 στις 21:30 στο Bookabar. Μαζί τους ο τραγουδοποιός  Ηλίας Βαμβακούσης.


Ο δίσκος αυτός, των παιδιών,  δημιουργήθηκε από μια παρέα  που εκφράζει μια γενιά που παλεύει αλλά δε χάνει τα όνειρά της, προβληματίζεται χωρίς όμως να σταματάει να δημιουργεί και να αντιδρά.

Εκφράζει το πνεύμα των νέων  κάθε γενιάς και εκπροσωπεί το ελληνικό τραγούδι που γνωρίσαμε μέσα από τις παρέες των τραγουδοποιών που αγαπήσαμε.

Το «Μαζί το Χειμώνα» περιλαμβάνει 10 νέα τραγούδια σε μουσική του Κώστα Τσίρκα και στίχους του ίδιου, του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, του Γιάννη Γιαννακόπουλου και της Αργυρώς Βοντζαλίδου.

Ο Κώστας Τσίρκας, εκτός από το δημιουργικό κομμάτι, αναλαμβάνει και το ερμηνευτικό σε τρία τραγούδια, τα δύο εξ’ αυτών σε ντουέτο με τη Μυρτώ Βασιλείου.

Το άλμπουμ «Μαζί Το Χειμώνα» κυκλοφορεί σε CD και ψηφιακά από τη Feelgood Records.

Βρείτε το άλμπουμ:

iTunes

Spotify

YouTube

Bookabar Cafe Bar

Αγίου Κωνσταντίνου 50, Μαρούσι

Τηλ.: 211 4113503

+€5 στο πρώτο ποτό


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος